O recunoști? A fost numită „femeia fatală” și s-a numărat printre cele mai în vogă cântărețe din România. Acum are 62 de ani

15 august 2024 4:00   Vedete românești

Marina Florea a fost una dintre cele mai în vogă artiste ale anilor 1980. Tinerii din acea vreme o cunosc ca „femme fatale” (femeia fatală), datorită frumuseții sale și a talentului artistic desăvârșit. Iată cum arată acum, la 62 de ani.

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, Marina Florea este o artistă de neuitat. Cele mai cunoscute piese ale sale, printre care „Marea mea iubire, marea „Tu ești destinul meu” „Stele perechi” sau „Anotimpuri și iubire, dă-mi aripi să zbor” au răsunat în întreaga lume. Și chiar dacă nu mai este în topul cântăreților de elită, Marina Florea continuă să fredoneze și azi.

La debutul ei, artista a cucerit milioane de români, atât prin talentul său, cât și prin frumusețe. A fost o divă în adevăratul sens al cuvântului și a avut un succes colosal în carieră. Și-a dedicat întreaga viață scenei și a făcut furori cu fiecare apariție.

Anul acesta a împlinit 62 de ani, dintre care 40 i-a petrecut în fața publicului. Nu numai că și-a păstrat părul blond din tinerețe, dar a reușit să își mențină zâmbetul viu și eleganța de care mereu a dat dovadă.

Motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată

Marina Florea s-a dedicat întotdeauna carierei și mai puțin vieții amoroase. Chiar dacă a fost curtată de nenumărați bărbați, aceasta a ales singurătatea. În cadrul unui interviu, artista a mărturisit că se simte bine în pielea ei, chiar dacă a rămas necăsătorită.

 „După cum spunea o prietenă: dacă o femeie nu s-a măritat pâna la 45 de ani, atunci proastă să fie să se mai mărite după. Eu chiar mă simt bine așa. Singurătatea nu e neapărat o povară, ci poate să fie de-a dreptul un răsfăț”, spunea ea, în trecut.

Totodată, cântăreața susține că prietenii și rudele au ajutat-o să nu ducă prea mult lipsa unei familii proprii.

„Optimismul şi veselia îmi sunt alimentate şi de iubirea cu care sunt încon­jurată de familia mea, de ma­ma, de fratele şi de cumnata mea, dar şi de cei doi nepoţi şi de prietenii mei. N-am mulţi prieteni, probabil că-mi ajung degetele de la o mână ca să-i număr, dar ei reprezintă pentru mine un reazem psiho­logic şi emoţional nepreţuit.

Unul dintre aceşti pri­eteni este Aurora Andronache, un muzician desăvârşit, una dintre vocile de aur ale Corului Ma­­drigal, unul dintre realizatorii cei mai impor­tanţi de emisiuni din Televiziunea Română şi un om cu-adevărat înţelept şi generos”, spunea artista pentru Formula AS.

Mai multe