Marina Florea împlinește vârsta de 57 de ani. A revenit în muzică după 17 ani de absență

Ultima actualizare:

    Pe 25 ianuarie, Marina Florea împlinește vârsta de 57 de aniFOTO: tvr.ro
Pe 25 ianuarie, Marina Florea împlinește vârsta de 57 de aniFOTO: tvr.ro

Vă mai amintiţi de Marina Florea, solista cu chip de păpuşă, interpreta emoţionantelor piese ”Marea iubire, marea” şi ”Tu eşti destinul meu”? Pe 25 ianuarie, artista împlinește vârsta de 57 de ani. Ca majoritatea vedetelor din ”Epoca de Aur”, nu a mai fost invitată la televiziuni. La mulți ani!

Marina Florea era o prezenţă constantă la celebrul Festival Mamaia, unde a debutat în urmă cu 32 de ani, şi o invitată a tuturor emisiunilor de divertisment ale anilor '90.

Fermecătoarea solistă care în perioada comunistă apărea în emisiunile de varietăți de la TVR a revenit în noiembrie anul trecut în lumea muzicală cu un nou album, lansat de  Eurostar, casa de discuri care a readus în centrul atenţiei şi alţi artişti din ”Epoca de Aur”.

Marina Florea s-a lansat în 1982,  la TVR, la emisiunea ”Album duminica”, cu piesa ”să nu te miri”. Anul următor, participă la festivalul de la Mamaia și câştigă trofeul la secţiunea Interpretare cu piesa "Marea mea iubire marea". A fost rampa de lansare, iar publicul a îndrăgit- și pentru vocea ei suavă, dar și pentru chipul de păpușă blondă. Au fost șlagăre îndrăgite piesele”Să cântăm, să, dansăm, să visăm”, ori” „A fost de-ajuns doar o privire”, “Nu vreau să te pierd iubire”.

Marina Florea, biografia

  • Marina Florea s-a născut pe 25 ianuarie 1962 în Bucureşti. A urmat cursurile Şcolii Populare de Artă (1980-1982) la clasa Mihaela Runceanu – Ionel Tudor. De-a lungul vremii obţine premii la diferite festivaluri naţionale şi internaţionale şi a colaborat pentru mai multe filme, unde a înregistrat piese pentru coloana sonoră.
  • Înainte de 1989, Marina Florea făcea parte din noul val al muzicii uşoare româneşti, ameninţând -împreună cu regretatele Mădălina Manole şi Marina Scupra - supremaţia trioului Angela Similea - Mirabela Dauer - Corina Chiriac.
  • Pe 22 noiembrie 2018, Marina Florea semnează reîntoarcerea în prim-plan, cântăreaţa lansându-şi un nou album, la magazinul Muzica, primul după 17 ani de pauză.
  • Recent, artista a povestit pentru Click!: ”Toată vara am cântat prin ţară la diverse evenimente pe care le-am anunţat pe reţelele de socializare. În timpul liber fac ceea ceea ce-mi place. Nicio zi nu seamănă cu cealaltă. Am doi nepoţi de la fratele meu, cărora le fac toate poftele şi îi plimb, fiind foarte mici. În rest, sper să fim sănătoşi şi să ne mai întâlnim la astfel de evenimente mondene alături de oameni dragi.”

Cântăreața de muzică ușoară nu este căsătorită și nu are copii. Însă, este fericită alături de mama ei, de frate și nepoțel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
image
actualitate.net
image
actualitate.net