Oana Roman, sfâșiată de durere! Se află din nou în doliu: „Nu mai amânați să...”

5 octombrie 2024 17:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

La doar șapte luni de la moartea mamei sale, Oana Roman este din nou sfâșiată de durere! Vedeta se află în doliu după ce o persoană dragă a murit în mod fulgerător. Vestea tragică a devastat-o pe Oana, motiv pentru care a ținut să împărtășească cu fanii săi momentele dureroase prin care trece și a dorit să le ofere un sfat important de viață.

Oana Roman, sfâșiată de durere! 

Oana Roman a anunțat astăzi, 5 octombrie, că o persoană dragă din tinerețea sa a trecut în neființă. Este vorba mai exact despre un fost prieten din liceu cu care avusese o relație apropiată dar cu care nu mai vorbise de 20 de ani. Ulterior, cei doi s-au regăsit pe rețelele de socializare în urmă cu câteva luni, dar au tot amânat să se vadă la o cafea pentru a depăna amintiri. Din nefericire, bărbatul a murit recent în mod fulgerător, lucru care a marcat-o pe vedetă. Din acest motiv, Oana a transmis un mesaj important fanilor săi.

Nu mai amânați să vă întâlniți cu oameni dragi, familie, prieteni, pe motiv că nu e timp. S-ar putea să nu mai reușiți să vă întâlniți niciodată. Acum câteva luni, m-am regăsit pe Instagram cu un vechi și drag prieten din liceu. Nu ne mai văzusem de peste 20 de ani. Am tot zis că ne vedem la o cafea să depănăm amintiri, dar am tot amânat. Ieri am aflat că a plecat dintre noi, brusc și tragic, la doar 50 de ani. Nu am mai apucat să ne vedem. Drum lin, Safi! Dumnezeu să te aibă în paza Sa”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Știm bine că Oana a suferit enorm după ce a pierdut-o pe mama sa, Mioara Roman, în urmă cu 7 luni. Cele două au avut o relație deosebit de frumoasă și Oana îi asculta cu sfințenie sfaturile mamei sale. Cu toate acestea, vedeta mărturisește că îi simte prezența celei care i-a dat viață, iar fiica sa Isa o motivează să lupte în continuare. 

Mai multe