Oana Roman rupe tăcerea și vorbește despre tatăl ei, Petre Roman. Cum s-au schimbat lucrurile după moartea Mioarei: „Tot pleacă, tot vine”

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute vedete românești, a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl său, Petre Roman. Cât de mult s-au apropiat cei doi după moartea mamei sale, Mioara Roman, și la ce stadiu este acum relația tată-fiică, aflați din articolul de mai jos. 

Oana și Petre Roman acum ani în urmă
Oana și Petre Roman acum ani în urmă

Relația Oanei cu Petre Roman a fost una cu suișuri și coborâșuri, însă mereu au ajuns la un numitor comun, iar lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine între cei doi. Află declarațiile vedetei cu privire la tatăl său, dar și cele legate de ea și de modul în care a reușit să slăbească un număr mare de kilograme. 

„Nu știu dacă l-ați văzut cum arată, dar este spectaculos tata”

În cadrul unui interviu VIVA!, Oana Roman a mărturisit că în urma morții mamei sale, între ea și Petre relația a avansat în bine. Au început să se vadă mult mai des, iar acesta o vizitează ori de câte ori are ocazia. De asemenea, vedeta nu a putut să nu remarce faptul că fostul Prim-ministru al României se menține într-o formă fizică de invidiat la cei 78 de ani ai săi. 

„Ne întâlnim destul de des. Cât de des poate și el, cât de des pot și eu, dar ne mai vedem. A mai fost pe la noi, vorbim des. Tot pleacă, tot vine, el pleacă pe la conferințe mereu. Pleacă la cursurile pe care trebuie să le țină. Este așa între un du-te-vino mereu, dar e foarte bine că are activitate și că e super forță. Nu știu dacă l-ați văzut cum arată, dar este spectaculos tata”, precizează Oana Roman. 

Oana Roman, despre postul intermitent 

În ultima perioadă, oamenii au remarcat schimbări radicale în viața Oanei Roman. Vedeta a slăbit un număr considerabil de kilograme și cu drag afișează ținute care mai de care mai frumoase, care îi pun în evidență silueta. În urmă cu trei ani de zile a adoptat postul intermitent pe care și acum îl urmează cu sfințenie. 

„Țin fastingul meu, pe care îl țin constant de trei ani de zile. Am curele pe care le fac cu ceai. Foarte des înlocuiesc cina cu un shake proteic și, chiar și când mănânc, mesele alea în acele opt ore, încerc să mănânc cât mai cu măsură posibil”, mai spune Oana Roman pentru sursa citată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
banner dorian popa png
madonna iubit (2) jpg
goldie hawn gettyimages jpg
banner andreea esca png
banner Nouria Nouri png
banner Cristina Spătar
foto fb marius tuca
image
actualitate.net
image
actualitate.net