Oana Roman, situație neplăcută în timp ce o aștepta pe fiica sa, Isabela, să iasă de la școală „Se uită la mine ca și cum aș avea 7 capete”

Nu de puține ori Oana Roman și-a exprimat revolta față de comportamentul oamenilor din București atunci când sunt în trafic. Recent, vedeta a ținut să abordeze același subiecte pe rețelele de socializare. Ulterior, fiica lui Petre Roman a vorbit și despre situația neplăcută de care a avut parte în timp ce o aștepta pe fiica ei, Isabela, să iasă de la școală.

Ce a păți Oana Roman în timp ce o aștepta pe fiica sa, Isabela / foto: colaj Instagram
Ce a păți Oana Roman în timp ce o aștepta pe fiica sa, Isabela / foto: colaj Instagram

Într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare, Oana Roman s-a plâns, din nou, de comportamentul șoferilor din Capitală. Vedeta le-a mărturisit internauților că înțelege faptul că atunci când suntem nervoși mai înjurăm, lucru pe care recunoaște că îl face și ea, însă anumite gesturi o scot din sărite.

„Am reușit să ajung acasă, deși... măi fraților, greu cu traficul ăsta. Că e aglomerat, ok, asta știu. Frate, dar sunt oameni preistorici, sunt sălbăticiuni, este omul din Neanderthal, felul în care se comportă oamenii în trafic este ceva inimaginabil. Că înjură e ok, mai înjur și eu, recunosc. Frate, dar arată gesturi obscene, îți taie calea, se comportă ca ultimii oameni, de ajungi să îți fie frică efectiv că vine unul și te ia la bătaie, nu te lasă să schimbi banda, nu știu să își țină banda și tot ei se enervează. Eu sunt șocată”, a spus Oana Roman, într-un videoclip publicat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

„Se uită la mine ca și cum aș avea 7 capete”

Ulterior, fiica lui Petre Roman a publicat un alt filmuleț în care le-a povestit urmăritorilor ei prin ce situație neplăcută a trecut în timp ce o aștepta pe fiica ei, Isabela, să iasă de la școală. Vedeta nu înțelege de ce oamenii se uită ciudat la ea și nu vin să poarte o discuție:

„Tot astăzi, m-am dus să o iau pe Isa de la școală și m-am gândit să stau pe trotuar și să aștept până când ea va ieși de la școală. Eu sunt un om foarte drăguț și popular, sincer, cine m-a întâlnit pe stradă știe. Măi nene, dar când văd că se opresc, se întorc, comentează, se uită la mine ca și cum aș avea 7 capete, alții râd, își dau coate... Astăzi, s-a oprit o doamnă la vreo 50 de metri de mine și efectiv a început să strige, după ce s-a uitat foarte mult: «Oana Roman, tu ești?». Nu putea să se oprească la un metru de mine să îmi vorbească frumos decât să urle? Efectiv nu înțeleg frate. Putem să fim mai civilizați”, a povestit Oana Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner alin simoiu de la insula iubirii
banner loredana groza png
tk3s 1215330 2 webp
BeFunky collage (31) jpg
BeFunky collage (30) jpg
Banner Alin Oprea
Banner Mihai Albu
mihaela tatu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net