Cine sunt divele din showbiz, considerate „spărgătoare de căsnicii”. Au fost amantele unor bărbați celebri, cărora mai târziu le-au devenit soții

Anumite dive din showbizul românesc au reușit să le fure inima bărbaților celebri, chiar dacă erau deja căsătoriți. Se pare că acest aspect nu a fost deloc un obstacol pentru ele, chiar dacă la final efectele s-au dovedit a fi dezastruoase.

Divele care au fost amantele unor bărbați celebri / Foto: Colaj Facebook
Divele care au fost amantele unor bărbați celebri / Foto: Colaj Facebook

Diana Munteanu s-ar fi băgat în mariajul lui Claudiu Niculescu

În trecut, Diana Munteanu s-ar fi băgat în căsnicia lui Claudiu cu Lidia Niculescu. La acea vreme, mariajul acestora a stârnit o întreagă serie de întrebări, căci fosta soție l-a acuzat că și-ar fi tratat copiii cu indiferență în momentul în care s-a lăsat cucerit de vedeta tv.

Pe de altă parte, anumite voci spuneau că nu Claudiu Niculescu ar fi fost vinovat, ba chiar Lidia ar fi fost cea care l-ar fi înșelat. Scandalul s-a încheiat atunci când Diana Munteanu și fotbalistul s-au căsătorit, însă mariajul lor nu avea să dureze până la sfârșitul vieții. 

 „Eu nu vreau să-i stric imaginea, să îl am pe conştiinţă. L-am lăsat pe el să decidă, i-am dat libertate şi aşa am ajuns aici. Însă este rău că se îndepărtează de copii, o să regrete mai târziu, când Alexandru şi Rebeca o să-l dispreţuiască. O să realizeze în timp ce a făcut în ultimii ani. Eu sunt cu nervii la pământ, însă pentru copii o să lupt atât cât pot, sunt singurii care imi dau putere”, a mărturisit Lidia Niculescu, după separarea de tatăl copiilor ei.

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu pe vremea când erau împreună
Diana Munteanu și Claudiu Niculescu pe vremea când erau împreună

Iuliana Marciuc a fost amanta lui Adrian Enache

Iuliana Marciuc și Adrian Enache s-au iubit timp de 14 ani în secret, iar ea a mărturisit că nu s-a simțit niciodată ca o amantă. Mai mult, aceasta și-a asumat relația cu artistul în public și a recunoscut că și-ar fi dorit să aibă o căsnicie oficială cu cel care îi furase inima, lucru care s-a și întâmplat pe parcurs, întrucât cei doi au rămas împreună. 

„Povestea mea nu este cu nimic deosebită. E adevărat că mi-aș fi dorit ca destinul să nu-mi ofere acești ani duplicitari. Nu așa am văzut eu la părinți, la prietenii noștri de familie, nu așa am fost educată.

Relația mea cu Adrian a avut toate ingredientele unei povești de iubire adevărate, incluzând momente de fericire nebună, vacanțe superbe, petreceri alături de prietenii cu care împărțeam momentele noastre, dar și zile de singurătate, încărcate de povara unei vieți, într-un fel, clandestine. Spun «într-un fel» pentru că noi ne-am afișat împreună și nu ne-am ascuns niciodată iubirea”, spunea Iuliana Marciuc în trecut.

Adrian Enache și Iuliana Marciuc
Adrian Enache și Iuliana Marciuc

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit 16 ani în secret

Relația dintre Victor Pițurcă și Vica Blochina a fost unul dintre cele mai controversate subiecte în lumea mondenă. Blondina i-a fost amantă fostului fotbalist timp de 16 ani și mărturisea că îl iubește la nebunie. Ulterior s-au căsătorit și au făcut și un copil, pe Edan Pițurcă. La acea vreme, fosta balerină avea doar 20 de ani, iar antrenorul 39.

„Nu îmi place să mai vorbesc despre povestea asta pentru că mă răscolește foarte mult. Știu că această poveste mi-a deviat viața cumva. Puteam să să am o viață cu totul altfel. Eu eram un alt om dacă nu îl cunoșteam pe el. Cred că ar fi fost foarte bine fără el. Cred că Dumnezeu a vrut să se nască acest copil între noi doi, pentru că eu consider că copiii vin când vrea Dumnezeu”, spunea Vica Blochina în podcastul „În oglindă”, găzduit de Mihai Ghiță.

Lavinia Pîrva, motivul despărțirii dintre Ștefan Bănică și Andreea Marin?

Relația dintre Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva a ținut prima pagină a tabloidelor din România. Luni de zile s-au lansat zvonuri conform cărora cântăreața ar fi fost motivul pentru care căsnicia Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică s-ar fi destrămat.

Chiar dacă bruneta a contrazis toate aceste speculații, cei din jur nu au crezut-o și au continuat să îi aducă acuzații, numind-o la un moment dat „spărgătoare de căsnicii”. Fosta membră a trupei Spicy l-a cunoscut pe cântăreț în 2013, iar în 2017 și-au unit destinele în fața altarului. Anul 2019 i-a făcut părinți pentru prima dată, iar de atunci sunt de nedespărțit.

„Când am oficializat relația cu Ștefan, spuneau că eu am stat în portbagajul mașinii și mă ascundeam”, dezvăluia aceasta cu ceva timp în urmă.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr.
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr.

Silvia Chifiriuc a făcut sacrificii mari pentru a rămâne alături de Petre Roman

Silvia Chifiriuc a crezut că va fi doar o aventură pentru Petre Roman, însă timpul i-a demonstrat că s-a înșelat amarnic. Când s-au cunoscut, fostul politician era însurat cu Mioara Roman, însă acest lucru nu a reprezentat deloc un impediment pentru relația lor. Soarta i-a adus definitiv împreună și au chiar și un fiu. Între ei sunt 25 de ani diferență, însă sunt dovada vie că dragostea nu are vârstă.

„L-am intrebat și pe Doamne Doamne, de ce a trebuit eu să trec prin anumite moment grele, presiunea care s-a făcut asupra mea și de ce a trebuit să fiu eu, adică soarta mea să fie așa și să nu întâlnesc un bărbat fără obligații, necăsătorit, așa cum am fost și eu: liberă, fără obligații și cu speranța de a iubi și a fi iubită, așa mai normal, ca să zic” , mărturisea Silvia Chifiriuc despre perioada în care i-a fost amantă lui Petre Roman.

Silvia Chifiriuc alături de Petre Roman
Silvia Chifiriuc alături de Petre Roman

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Lora
Captură de ecran din 2024 09 23 la 18 26 57 png
delia colaj instagram jpg
ruxi colaj instagram jpg
Banner Connect-R
Banner Gheorghe Turda
smiley jpg
irina rimes colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net