Oana Roman, supărată foc pe cei care se iau de greutatea ei: „Niște retarzi penibili”

15 ianuarie 2017 9:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pare că nimic nu-i mai merge Oanei Roman, în ultimul timp. Se zvonește că vedeta e în pragul divorțului, după ce soțul ei, Marius Elisei, a lăsat să se înțeleagă că e singur,iar acum ea se luptă cu internauții răutăcioși care fac glume pe seama modului în care arată.

Oana Roman e foc și pară! Vedeta vrea să le dea o lecție celor care o jignesc mereu pe Internet. Cârcotașii care se iau de greutatea ei o agasează cu mesaje sau fac viralizează imagini jenante, prin intermediul rețelelor de socializare. Oana Roman și-a îndemnat fanii să le dea „report” acestor indivizi, pentru a pune capăt, o dată pentru totdeauna, unor astfel de răutăți.

„Niște retarzi penibili. Vă rog mult, hai să dăm report ca să șteargă această neismțire”, a scris Oana Roman pe Instagram. Ce a deranjat-o a fost o imagine de tip meme, publicată de juni.ro, în care apare ea alături de mesajul „m-am cântărit, am văzut rezultatul, am urlat, am suferit, am plâns. După care mi-aș șters lacrimile, m-am încurajat și m-am urcat și cu al 2-lea picior”.

Mai multe