Obiceiul pe care Monica Tatoiul îl respectă cu sfințenie! Asta îi aduce liniște și noroc: „De când a murit mama, am dat-o p-asta”

9 octombrie 2024 6:16   Vedete românești

Monica Tatoiu este una dintre cele mai influente și respectate personalități din România, cu un parcurs profesional și personal care face vâlvă, însă mulți o și admiră pentru curajul și bucuria cu care și-a trăit viața. Femeia de afaceri însă are un ritual foarte bine stabilit pe care îl practică în fiecare dimineață, după ce se trezește și care îi aduce enorm de multe beneficii.

Obiceiul pe care Monica Tatoiul îl respectă cu sfințenie! 

Monica Tatoiu nu se ferește niciodată să vorbească cu deschidere despre obiceiurile sale. Deși mulți au rămas uimiți când au aflat câte pahare de vin bea vedeta în fiecare zi, iată că femeia de afaceri are și un ritual interesant care îi aduce multă liniște și noroc. Face acest lucru în fiecare dimineață și îi merge bine.

„Mă scol de dimineață, apă sfințită, anafură, de când a murit mama, am dat-o pe asta, cât a trăit mama, era ea care mergea la groapă, acum urmează eu sau Tatoiu. Am dat-o pe chestia asta, mă ajută, Biblia, citim un paragraf din Evanghelie, apa sfințită, anafura și, mai nou, abdomenele. Am dat jumătate de centimetru jos.”, a povestit femeia de afaceri, în cadrul unui podcast.

Când și-a pierdut Monica Tatoiu mama

Monica Tatoiu și-a pierdut mama în luna octombrie a anului 2022. Aceasta a fost o persoană profund religioasă, dedicându-și întreaga viață studiului și interpretării Bibliei. Inițial, mama ei avea planuri să devină călugăriță, însă și-a schimbat direcția pentru a se dedica familiei sale.

„Mama nu mai ieșise din casă în ultimii cinci ani, cu excepția internării pentru Covid în martie anul trecut. Putea să mai trăiască, dar a refuzat relația cu instituțiile ”Cezarului” și asta i-a fost fatal sau benefic. M-am rugat “Doamne, facă-se voia Ta”. Este rugăciunea în care pun toată speranța întotdeauna pentru că asta m-a învățat mama.

Am moștenit de la mama Dica credința că nu sunt singură pe lume. Că El vede când fac bine și mă ridică și vede când mă abat de la calea Lui și mă corijează cu dragoste de părinte să găsesc drumul înapoi.

Mama se ruga pentru mine și mă corija când o luam razna. Acum trebuie să trăiesc din depozitele pe care le-a făcut ea pentru mine. Simt ceea ce simt elevii dintr-a patra când se despart de doamna învățătoare”, a mărturisit vedeta într-un interviu acordat pentru Ciao.

Mai multe