Ce spune Monica Tatoiu despre sexul la vârsta înaintată „Orgasmul poate fi și..”

Monica Tatoiu a șocat, în trecut, cu declarații care au stârnit ample dezbateri pe tema experiențelor sexuale și relațiilor interumane. Fosta profesoară de matematică și cea care a condus mai mulți ani o renumită companie de produse cosmetice a vorbit în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță” despre cum este sexul la sau peste vârsta de 60 de ani.

Ce spune Monica Tatoiu despre băutură și sexul la vârsta înaintată / foto: arhiva Click!
Ce spune Monica Tatoiu despre băutură și sexul la vârsta înaintată / foto: arhiva Click!

Cunoscuta afaceristă Monica Tatoiu nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume atunci când este cazul. De altfel, în ceea ce privește viața ei intimă, fosta profesoară de matematică a recunoscut în trecut că sexul pentru ea nu s-a schimbat, chiar dacă a înaintat în vârstă. De asemenea, în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță”, a abordat și subiectul alcoolului, pe care l-a asemănat, de asemenea, cu sexul.

Băutura este superbă, este ca și sexul. Când îl faci, cu cine îl faci, unde îl faci, sunt lucruri care pot să te urmărească toată viața. Și să-l plătești cât îl faci”, a spus Monica Tatoiu, cu ceva timp în urmă, în podcast-ul „Fiță cu Adiță”.

„Orgasmul poate fi și intelectual, dar ca să ajungi la orgasm intelectual trebuie să fi educat”

De asemenea, femeia de afaceri a fost întrebată dacă sexul mai este pasional de la o anumită vârstă. Monica Tatoiu este de părere că sexualitatea este o formă de comunicare, și cu cât înaintăm mai mult în vârstă, cu atât este o comunicare dincolo de cuvinte.

Oamenii în momentul în care îmbătrânesc, dacă se educă și dacă se depășesc, sexul din tinerețe se duce aici (mai sus n.r). Se spune că după 60 de ani, creierul omului este la o anumită performanță, atunci îl folosești cel mai mult. În tinerețe, 20%. Sexualitatea este tot o formă de comunicare. În tinerețe vorbești cu «bă, hai, dă-i», la 60-70 de ani, este o comunicare dincolo de cuvinte. (...) Orgasmul poate fi și intelectual, dar ca să ajungi la orgasm intelectual trebuie să fi educat. Și nu trebuie să tragi pe nas, trebuie să mai citești o carte”, a mai spus Monica Tatoiu, în același podcast.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net