Monica Tatoiu își ascunde banii și actele când merge în vacanțe. Locul secret al afaceristei: „Fac fotografie că și eu uit”

Nu mai reprezintă demult o noutate faptul că Monica Tatoiu este o împătimită a vacanțelor. Afacerista alege să călătorească ori de câte ori are ocazia în diferite colțurile ale lumii, mai ales că sumele din conturi îi permit să își satisfacă aproape orice poftă. Cu toate acestea, vedeta a deprins un obicei pe care îl practică ori de câte ori merge în vacanță: ascunde banii cash și actele și fotografiază ascunzătoarea.

Monica Tatoiu / foto: Arhiva Click!
Monica Tatoiu / foto: Arhiva Click!

Monica Tatoiu este cunoscută pentru franchețea și sinceritatea cu care spune lucrurilor pe nume și tratează orice subiect. Recent, vedeta a explicat de ce este important ca oamenii să aibă bani cash atunci când merg în vacanțe, dar și de ce este mai important să îi ascundă. 

Monica Tatoiu: „Fac fotografie că și eu uit”

Invitată într-un podcast, Monica Tatoiu a mărturisit că mereu când merge în vacanțe optează pentru cazări la casă sau apartament, iar șansele de a fi jefuită cresc destul de mult. Vedeta are grijă ca mereu să aibă la ea și bani cash de care se poate folosi în situațiile urgente în care nu se poate plăti cu cardul. 

Aceasta a explicat că s-a obișnuit să ascundă banii și alte bunuri importante în diverse locuri, iar pentru a nu uita de ele, le fotografiază cu telefonul. 

„Pe unde mă duc eu, prin bălăriile prin care merg, că nu mă duc la cinci stele, nu pot să-ți spun unde ascund banii și actele. Eu stau în casă, în apartamente și trebuie să găsești niște locuri.

Mi-am pus în locurile în care țineam lucrurile care nu se folosesc. De exemplu, dacă stai undeva, este patul de copil care are lucrurile amestecate cu ale lui, că eu dorm în apartamente. Fac fotografie că și eu uit unde i-am pus.

Trebuie să îi pui într-un loc la care nici tu să nu te gândești că le-ai pus și îți faci o poză cu telefonul mobil, că eu așa fac. Nu puneți sub pernă sau chestii de-astea.”, a povestit Monica Tatoiu, la podcastul Tare de tot cu Viorel Grigoroiu.

A uitat unde a ascuns banii și actele

De asemenea, au existat momente în care vedeta a uitat unde și-a ascuns banii și actele, fiind nevoită împreună cu soțul ei să le caute o zi întreagă. 

„Odată am pățit eu cu Victor, o zi întreagă am căutat unde am pus. Acte, în primul rând, pașaportul, unde mă duc eu nu am casă de valori și de astea. Imaginație, dar faci o poză că uiți dacă este foarte special locul acela. Vă jucați”, a mai spus femeia de afaceri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net