Dezvăluiri șocante! De ce a vrut Monica Tatoiu să se sinucidă: „Am vrut să mă arunc de la etaj”

Monica Tatoiu a vrut să se sinucidă! Totul s-a întâmplat atunci când l-a născut pe unicul său fiu. Femeia de afaceri a mărturisit că, imediat după ce l-a adus pe lume, fiul ei s-a îmbolnăvit grav, iar medicii nu i-au oferit prea multe speranțe de supraviețuire. Într-un moment de maximă disperare, Monica Tatoiu a vrut să își încheie socotelile cu viața.

Dezvăluiri șocante
Dezvăluiri șocante

De ce a vrut Monica Tatoiu să se sinucidă

Monica Tatoiu și-a născut unicul fiu la vârsta de 39 de ani. Totul se întâmpla pe 29 martie 1994, la Spitalul Universitar, unde l-a adus pe lume prin cezariană. Femeia de afaceri a dezvăluit că a recurs la cezariană pentru că îi era teamă de o naștere naturală, însă din cauza anesteziei era să moară. Din nefericire, fiul ei s-a născut cu o problemă la un plămân, iar medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire. Într-un gest disperat, Monica Tatoiu a vrut să se sinucidă, însă credința în Dumnezeu a fost mai puternică. După ce s-a rugat îndelung la Dumnezeu, a doua zi, băiatul ei a început să își revină.

„L-am luat pe Victor de mână, cu icoana asta, și am lăsat-o sub cap. Era tot plin de fire pe cap, vânăt, și ne-am ținut de mână. Prima chestie e că am vrut să mă arunc de la etaj, de la Maternitate. În momentul ăla ți se ia tot. Eu nu am știu ce însemna să fiu mamă până nu l-am văzut scos din mine. L-am luat pe Victor de mână și m-am rugat la Dumnezeu, iar dimineață copilul nu a mai avut nimic. Puterea lui Dumnezeu este imensă, dar trebuie să dai jertfă. Nu înseamnă să tai vițel, să omori un copil, dar trebuie să jertfești ceva. 

Copilul s-a născut cu un plămân nefuncțional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după. Am vrut să mor și apoi m-am rugat. Și am promis să fiu cuminte cum mama m-a învățat și nu am ascultat-o. Și s-a făcut bine. E adult acum. Cu carte de muncă. Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este, tot pui rămâne. L-am învățat tot ce m-au învățat ai mei părinți. E mai înțelept decât mine”, a mai mărturisit Monica Tatoiu în trecut, în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net