Cum a ajuns Monica Tatoiu să se căsătorească în urma unui pariu. De ce a fugit de acasă după 3 luni de mariaj: „ Am plecat cu...”

Monica Tatoiu, una dintre cele mai vocale femei din showbiz-ul românesc, a făcut dezvăluiri neașteptate despre experiențele de care a avut parte în tinerețe. Cum a ajuns să se căsătorească din cauza unui pariu cu tatăl său? 

Monica Tatoiu / foto: Social media
Monica Tatoiu / foto: Social media

În prezent o femeie de succes și cu o familie care o împlinește, Monica Tatoiu vorbește cu mult umor despre experiențele din tinerețea sa. A ajuns să se căsătorească pentru prima dată la vârsta de 21 de ani, în urma unui pariu pe care l-a pus cu tatăl său. 

Monica Tatoiu: „A fost un pariu”

Vedeta a dat dintotdeauna dovadă de asumare, indiferent de ce decizii a luat în aceasta viață. Recent, aceasta a povestit cum la vârsta de 21 de ani s-a căsătorit cu un băiat, doar de dragul de a-i dovedi tatălui său că poate face acest lucru. 

„M-am căsătorit cu unul care am zis că trebuie, că a zis tata că nu mă mai ia nimeni de nevastă. 

Bursucu: A fost un pariu? 

Monica Tatotiu: Da, mă, a fost un pariu, că mi-a zis că: Ești nebună, nu te ia nimeni, că ești o zuză nebună mi se spunea. 

Bursucu: Și după trei luni ați fugit cu un alt iubit.

Monica Tatotiu: Nu, cu iubitul de dinainte, cu care tata nu mă lăsase să mă căsătoresc” - a mărturisit Monica Tatotiu, invitată fiind în podcastul moderat de Bursucu. 

A fugit de acasă cu un fost iubit 

Mariajul vedei a durat doar trei luni de zile, întrucât nu se potrivea cu soțul de la acea vreme și a decis să fugă de acasă împreună cu un fost iubit. 

„Am divorțat după trei luni (…) când am venit acasă după ce am fugit de acasă și am făcut revelionul în Moldova. Am plecat cu un fost iubit care m-a luat și a fost dispus să suporte consecințele. Într-o noapte nu am mai putut să suport.

Eu aveam 21 de ani, voiam la discotecă. Voiam să dansez, să râd. Soțul meu cânta la violoncel în fiecare seară” - spunea Monica Tatoiu acum ceva timp, conform unor informații apărute în spațiul public. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adrian Sina si Anca Serea JPG
netflix pixabay png
5 ioana ginghina si alexandru papadopol in ingeri pierduti 1280x720 jpg jpeg
Banner Iulia Mihai Albu
banner francisca Tj Miles png
banner flick 2 png
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net