Monica Tatoiu, îngrozită de rezultatele analizelor medicale. Ce s-a întâmplat cu femeia de afaceri

Deși pare o femeie puternică și mereu cu zâmbetul pe buze, Monica Tatoiu a trecut prin momente cumplite de-a lungul anilor. Ajunsă la 67 de ani, femeia de afaceri susține că îi este teamă să își mai facă analize medicale. Aceasta a dezvăluit un moment dramatic din viața sa, atunci când, medicii i-au spus că are cancer, însă totul a fost o eroare.

Monica Tatoiu a trecut prin momente cumplite
Monica Tatoiu a trecut prin momente cumplite

 Monica Tatoiu: „Am fost anunțată că am cancer la sân”

Monica Tatoiu a suferit o operație la genunchi în urmă cu două luni, iar de atunci, aceasta mărturisește că îi este frică să își mai facă analize medicale. În cadrul unui interviu, femeia de afaceri a declarat că, la vârsta ei, este posibil ca medicii să îi mai depisteze și alte afecțiuni.

În plus, tot ea a scos la iveală și un lucru care i s-a întâmplat în urmă cu ceva timp și care o determină să aibă rezerve în această privință. Mai exact, Monica Tatoiu și-a făcut o mamografie, însă atunci când a primit rezultatele, a rămas șocată.

Medicii i-au oferit un diagnostic greu de imaginat, spunându-i că suferă de cancer. Ulterior, totul s-a dovedit a fi doar o eroare medicală, iar medicii au recunoscut că totul s-a întâmplat din cauza unei greșeli făcute de ei, analizele aparținându-i, de fapt, altei persoane.

„Trebuie să merg să-mi fac toate analizele, dar mi-e groază. La vârsta asta îți mai găsește câte ceva și nu vreau să mai știu. Acum ceva timp am făcut o mamografie și au încurcat-o cu a altei femei bolnave. Am fost anunțată că am cancer la sân.

Dar eu nu am probleme, nu mi-e frică de moarte. Am mai făcut una, nu aveam nimic. Apoi m-au sunat de la spital că le-au încurcat. Problema a fost cu acea femeie care avea cancer și i-a ieșit că e sănătoasă. Fiecare zi e importantă în asfel de cazuri”, a povestit Monica Tatoiu, pentru Cancan.

 Monica Tatoiu s-a operat la genunchi

La începutul anului acesta, mai exact în luna februarie, Monica Tatoiu a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Afacerista a trecut printr-o intervenție la genunchi, însă recuperarea nu a durat prea mult. La scurt timp după operație, aceasta mărturisea că a stat doar 2 zie în spital, iar după câteva zile, nu mai avea nevoie de ajutor pentru a se deplasa.

„Medicina a evoluat extraordinar. Acum există proteze personalizate parțial decontate CNAS. Recuperarea după protezarea genunchiului era mai dificilă decât cea de sold. Acum, după operație, ieși din spital după 4 zile în cârje și după alte 3 săptămâni te ajuți doar de baston. Și kinetoterapia a evoluat, iar România excelează în specialiști.

Eu am fost un caz special pozitiv. 2 zile spital, 1 zi cadru, 3 zile cârje, 2 baston. Acum merg fără ajutor. Cu grijă! De ce special? Pentru că multe suflete care mă iubesc s-au rugat pentru mine. Un doctor bun și mâna Lui Dumnezeu generează miracole”, a mărturisit femeia de afaceri, conform Ciao.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net