Ce fel de bărbați preferă Monica Tatoiu. Care este secretul căsniciei sale: „Să ne înțelegem sexual..”

Ultima actualizare:

Monica Tatoiu, cunoscută femeie de afaceri și personalitate media, a acordat recent un interviu în cadrul unui podcast realizat de Damian Drăghici, în care a discutat deschis despre preferințele sale în materie de bărbați, dar a dezvăluit și secretul unei căsnicii de lungă durată.

Monica Tatoiu. Foto: arhiva.
Monica Tatoiu. Foto: arhiva.

  "Cimentul" unei căsnicii, în viziunea Monicăi Tatoiu

 Cu o căsnicie care se întinde pe o perioadă impresionantă de 40 de ani, Monica Tatoiu a vorbit sincer despre ceea ce consideră ea esențial într-o relație. „Mie nu mi-au plăcut niciodată bărbații mici de statură. Peste 1.80. Să fie înalt, să fie deștept, să am ce învăța de la el, nu să îl învăț eu pe el", a declarat Tatoiu, subliniind importanța intelectuală și emoțională într-o relație.

Un alt aspect esențial menționat de Monica Tatoiu este compatibilitatea sexuală, pe care o consideră "cimentul" unei căsnicii de succes. „Să ne înțelegem sexual, că de asta e al treilea soț cu care sunt de 40 de ani. Acela e cimentul, chestia aia, sexualitatea care este un schimb", a adăugat femeia de afaceri.

Lecțiile pe care Tatoiu le-a transmis fiului său: "trebuie să existe compatibilitate"

În ceea ce privește lecțiile pe care le-a transmis fiului său, Monica Tatoiu a subliniat importanța chimiei dintre parteneri, inclusiv atunci când aceștia își doresc să aibă un copil. „Trebuie să existe compatibilitate. M-a învățat o doctoriță că sunt cupluri care nu pot face copii împreună, dar fac cu alții. Pentru că trebuie să existe acea scânteie a lui Dumnezeu. Frecvențele trebuie să se îmbine și trebuie să aibă cei 7 ani de acasă", a explicat ea, evidențiind importanța unui echilibru emoțional și spiritual într-o relație.

Femeia de afaceri Monica Tatoiu a mărturisit că este atentă la dinamica relațiilor dintre mame și fiii lor, deoarece consideră că influența maternă este esențială în formarea personalității unui bărbat și, mai târziu, a partenerului său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image jpeg
violeta banica jpg
banner oana roman doliu png
Mario Fresh și Alexia Eram
valeriu gheorghita jpeg
razvan si irina fodor
banner Mădălina Pamfile
iulia si mihai albu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net