Monica Tatoiu, dezvăluiri din viața intimă: „Sexul după 60 de ani, după menopauză, e cel mai bun..”

Monica Tatoiu (66 de ani) a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viața sa intimă. Afacerista a trecut prin 2 mariaje eșuate, însă în cele din urmă și-a găsit alinarea în brațele lui Victor Tatoiu. De curând, aceasta a mărturisit că viața ei sexuală nu s-a schimbat, chiar dacă a înaintat în vârstă.

Monica Tatoiu, dezvăluiri despre viața amoroasă
Monica Tatoiu, dezvăluiri despre viața amoroasă

Monica Tatoiu: „Eu n-am stat niciodată fără sex”

Monica Tatoiu a lăsat inhibițiile deoparte și a făcut dezvăluiri picante despre viața sa intimă. Cunoscuta afaceristă a declarat că și-a trăit tinerețea din plin și nu a „iertat” nimic în materie de bărbați. În 1983, aceasta s-a căsătorit cu actualul soț, Victor Tatoiu, iar de atunci povestea lor de dragoste continuă. Tot ea susține că viața intimă de cuplu nu se schimbă, chiar dacă înaintezi în vârstă, ba chiar devine mult mai interesantă.

„Sexul după 60 de ani, după menopauză, e cel mai bun. Doar să mai ai cu cine. Bărbații îmbătrânesc. Dar eu sunt creativă. Pentru femei atunci începe pofta. Eu am avut-o mereu, semăn cu tata. Eu n-am stat niciodată fără sex, mi-au plăcut bărbații. Dar nu sexul a fost pe primul plan. Ci relația care conține și preludiu, îmbrățișări, povești, tandrețe”, a mărturisit Monica Tatoiu, potrivit cancan.

„Sexualitatea nu-i o rușine”

Monica Tatoiu se consideră o femeie creativă și este de părere că viața sexuală ar trebui să fie mai interesantă odată cu trecerea timpului. Femeia de afaceri are un fiu în vârstă de 28 de ani, însă spune că generația de azi vede lucrurile dintr-o altă perspectivă în ceea ce privește o relație amoroasă.

„Când te întâlnești cu un bărbat pentru care vibrezi, atunci se eliberează energia. Sexualitatea nu-i o rușine. E ca și când mănânci. Una e să-ți umfli burta, alta să-ți delectezi papilele gustative. Sexualitatea acum e ca la iepuri și nu-i înțeleg… Toată generația lui fiu-meu e așa.Mă gândesc ce să fac cu atâta energie pe care o am, trebuie să o folosesc constructiv. Ce să fac cu viața mea. Mi se spune să intru în politică, dar nu vreau să mă sacrific pentru niște proști”, a mai adăugat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net