Monica Tatoiu și-a băgat fostul iubit în spital. A fost la un pas să-l lase fără „obiectul muncii”

Monica Tatoiu, una dintre cele mai vocale și mai asumate femei, uimește necontenit publicul cu cele mai dezinvolte declarații referitoare la viața sa personală. Nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume și să rememoreze atât momente bune, cât și mai puțin bune din trecutul ei. 

Monica Tatoiu / foto: Social media
Monica Tatoiu / foto: Social media

Viața amoroasă a fost una tumultoasă, însă Monica Tatotiu a ales să petreacă fiecare clipă a vieții cu patos, fiind implicată trup și suflet în relațiile pe care le-a avut. Cu toate că se află la cel de-al treilea mariaj, vedeta vorbește degajat despre momente amuzate din fostele relații. 

Monica Tatoiu: „Am descoperit pasiunea”

Recent, în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, Monica Tatoiu a povestit cum un fost iubit a ajuns în spital din cauza ei. Dintotdeauna a recunoscut faptul că a fost o fire băiețoasă, iar activitățile pe care fetele în mod normal le practicau erau departe de ea. 

„Eu eram băiețoasă, nu era eu cu dansul, cu astea. Îmi plăcea între băieți. Mi-am descoperit sexualitatea și era altceva atunci. Am descoperit pasiunea. Eu când mă aprindeam… săracul Păunu, aveam un iubit pe care l-am băgat în spital de la prea multă pasiune. Și acum când ne vedem, îl întreb dacă mai ține minte ce i-am făcut că avem amândoi 68 de ani, spune că într-un acces de pasiune puteam să-l las fără obiectul muncii”, a povestit Monica Tatoiu la podcastul moderat de Damian Drăghici.

Cum reacționează în momente tensionate 

Monica Tatoiu recunoaște că este o fire vulcanică și obișnuiește să își susțină vehement punctele de vedere prin diverse argumente. În timpul unui dialog tensionat, vedeta s-a confruntat cu o ipostază amuzantă: i-a scăpat proteza din gură. 

„Eu am proteză totală și când m-am încălzit într-un dialog, când argumentele mele se lovesc de un zid. Eu spun „de-aia”, iar tu nu crezi, dar nu ai argumente, atunci mă aprind. Mi-a scăpat proteza din gură, eram într-o emisiune TV. În genul ăsta, mă cert cu patos, dar nu țin la supărare”, a mai spus vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net