Monica Tatoiu, fascinată de frumusețea României. Locurile care au impresionat-o până la lacrimi: „Are o lumină specială, are o energie specială”

Monica Tatoiu, fostă profesoară de matematică și cea care a condus mai mulți ani o renumită companie de produse cosmetice, este impresionată până la lacrimi de peisajele de poveste din România. Femeia de afaceri este de părere că țara noastră are o lumină și energie specială, care îi trezește emoții puternice.

Monica Tatoiu, emoționată până la lacrimi de frumusețea României / foto: arhiva Click!
Monica Tatoiu, emoționată până la lacrimi de frumusețea României / foto: arhiva Click!

Monica Tatoiu a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre un subiect sensibil pentru ea, care a emoționat-o până la lacrimi. Mai exact, fosta profesoară de matematică a vorbit despre frumusețea României, mărturisind că este de părere că țara noastră are o lumină și o energie specială.

Femeia de afaceri a călătorit recent prin țară și explorat munții, iar pentru ea, zona dintre Deva și Sibiu are o lumină aparte. De asemenea, a precizat că, înainte să fie construită autostrada, oamenii puteau fi observați cum stăteau pe câmp cu vacile la păscut. În plus, a mai dezvăluit că oamenii mai vârstnici se întorc spre apus și își fac cruce când se duc la câmp.

Monica Tatoiu: „Eu sunt mai emotivă când vorbesc despre țară”

Ați observat că după 23 august, eu am făcut toți munții, e o lumină specială în țara asta? Eu sunt mai emotivă când vorbesc despre țară. Țara asta are o lumină specială, totul drumul de la Deva când vii spre Sibiu, cu Făgărașul în dreapta. Lipsesc vacile, asta e o problemă, că pe vremuri erau vaci când nu era autostradă și făceam drumul acela.

Are o lumină specială, are o energie specială. În zona aceea, bătrânii, când se duc la câmp, se întorc spre apus și își fac cruce. Așa făcea și maica atunci când veneam noi la țară. Era un obicei, așa cum era obiceiul ca atunci când te așezi la masă, te rogi și spui: „mulțumesc pentru masă”, nu cum fac copiii, se ridică de la masă și se duc înaintea părinților”, a declarat Monica Tatoiu, la Canal 33.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner irina fodor png
luminita anghel si david puscas conflict scaled jpg
baza stanga daisy 1 jpg
mihai gainusa  jpg
banner adda png
Joaquin Phoenix jpeg
salman khan iulia vantur jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net