Polițistul Marian Godină, ironii la adresa lui Mircea Badea! Gluma a devenit virală

3 februarie 2019 10:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sâmbătă (2 februarie), Mircea Badea a fost făcut KO în câteva secunde de către motociclistul Tedi Emi, cu care a mai avut un meci în noiembrie 2014. Prezentatorul de la Antena 3 a dorit să-și ia revanșa, însă a fost învins în doar câteva secunde. Polițistul Marian Godină s-a amuzat pe seama lui Badea, iar gluma lui a devenit virală.

„Poți avea multe motive pentru care nu te-ai uitat la meciul cu Mircea Badea, dar în niciun caz nu poți spune că n-ai avut timp”, a scris  Marian Godină pe Facebook. Postarea lui a devenit imediat virală. 

Mircea Badea a mai fost învins de Tedi și în 2014. Atunci, cei doi au stabilit să se bată în ring după ce prezentatorul tv a făcut o serie de declarații despre motocicliști care l-au deranjat pe Teodor Emi. Meciul s-a încheiat destul de rapid și atunci. 

S-au făcut multe glume și de această dată pe seama lui Mircea Badea, după meciul pe care l-a avut cu Tedi Emi, iar vedeta tv a reacționat printr-o postare pe Facebook. 

Reacția lui Mircea Badea după ce a fost făcut KO

„Să spui despre ăsta că e motociclist, când vezi cu ce se ocupă și ce carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist de la Steaua este autombilisit pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată, Altfel, totul ok. ne vedem mâine la emisiune de la 21:00 la 24:00.

P.S. Să pui că am fost leșinat minute bune este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici pentru că nu-ți face teste. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după”, a scris Badea pe pagina lui de Facebook.

Mai multe