Prima imagine publicată de Valentina Pelinel după ce a născut! A dezvăluit numele complet al fetițelor

1 martie 2019 13:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Valentina Pelinel (38 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară, vineri (1 martie). Fostul manechin a născut două fetițe, la o clinică privată din București.

Valentina Pelinel nu-și mai încape în piele de fericire de când și-a cunoscut gemenele. Chiar dacă soțul ei, Cristi Borcea, se află la închisoare, blondina și-a dorit să sărbătorească fericitul eveniment așa cum se cuvine. La doar câteva ore după ce a născut, Pelinel a publicat o imagine cu mai multe baloane roz, aduse la spital pentru fetițele ei. În dreptul imaginilor, Valentina a scris Indira și Rania, numele gemenelor. Recent, soția lui Cristi Borcea a dezvăluit că unul din nume va fi Maria. 

Cristi Borcea s-a ocupat de toate cheltuielile

Fostul boss de la Dinamo a fost cel care s-a ocupat de tot, pentru ca Valentina Pelinel să aibă parte de tot confortul. Soția lui Cristi Borcea stă într-un salon de lux și are două asistente personale. Pentru un astfel de lux, Cristi Borcea ar fi scos din buzunar 10.000 de euro, potrivit wowbiz.ro.

„Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (...) Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese”, a declarat recent Valentina Pelinel într-o emisiune tv.

Mai multe