Primele declarații ale lui Puya după scandalul cu paznicii din market

14 decembrie 2021 14:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Puya a dezvăluit pentru Click! care a fost problema scandalului din magazin. Artistul a mărturisit că episodul a fost unul exagerat, lipsit de autenticitate.

Puya: „Nu sunt ușă de biserică, o dau în bară de multe ori!” 

Puya a elucidat misterul în ceea ce privește cearta cu paznicii pe care a avut-o, zilele trecute, într-un magazin alimentar. Artistul a dezvăluit că a fost o mică ceartă între el și angajații maket-ului, însă nu atât de mare încât să fie chemată Poliția. 

„Părerea mea e că tipul de la pază a exagerat. Am intrat să iau o bere, probabil nu am avut masca. Era ora 19 și traficul din București e infernal, m-am grăbit, am lăsat mașina pe avarii și am fugit repede în magazin. Restul e un basm, nu a venit nimeni, niciun echipaj, nicio întărire, nicio Poliție sau ce a mai spus el pe acolo. Nu mă bat cu paznicii, le înțeleg meseria lor plictisitoare și lipsită de acțiune ca în filme. Probabil titulatura de bodyguard îi face pe mulți să fantazeze la filmele cu Kevin Costner și Whitney Houston,  dar, credeți-mă, nu a fost cazul. Era doar o bere la cutie 0.5 luată în grabă.”, a declarat Puya, în exclusivitate pentru Click!

Puya nu poate trece neobservat! A scos o super piesă de 1 Decembrie, “Lie”, un feat cu Eugenia Nicolae care a făcut deja milionul de vizualizări pe Youtube, dar s-a aflat și în centrul unui presupus scandal. S-a scris că și-ar fi cumpărat o bere și ar fi intrat în magazin fără mască, motiv pentru care a fost scos afară din incinta acestuia de un agent de pază. Ce a povestit pentru Click! artistul și cum gestionează parentingul, ca tată de 3 fete, totul pare să fie în grafic și la locul său!

Mai multe