Primele imagini cu Vulpița, după ce s-a întors din străinătate. E complet schimbată

24 martie 2024 12:29   Vedete românești

Deja au trecut câteva luni bune de cât Vulpița și Viorel Stegaru nu mai sunt împreună. Cei doi s-au despărțit în timp ce Vulpița era gravidă cu cel de-al treilea copil, despre care Viorel Stegaru suspecta că nu ar fi al lui. De atunci, după o scurtă perioadă petrecută dincolo de hotare, Vulpița s-a întors înapoi acasă!

Ultima perioadă de timp a fost însoțită de momente complicate pentru Veronica Stegaru, cunoscută în țara noastră drept Vulpița. Aceasta și-a atras critici dure din partea internauților, după ce a fost acuzată că și-a abandonat propria familie. Motivul pentru care s-a ajuns la aceste acuzații a fost faptul că Vulpița și-a lăsat cei doi copii mai mari în grija fostului ei soț, Viorel. Iar în privința mezinului, cel mic a fost luat în custodie de către stat.

După ce a născut cel de-al treilea copil, iar apoi s-a despărțit total de Viorel, Vulpița s-a întors în brațele fostului ei partener, Cătălin. O perioadă, aceștia au trăit fericiți împreună, însă totul s-a schimbat atunci când bărbatul a început o relație cu o altă femeie.

Vulpița a revenit în România

Astfel, tânăra din Vaslui a decis că a sosit momentul să înceapă un nou capitol în viața ei, motiv pentru care a plecat într-o mare capitală europeană, cel mai probabil în Berlin. Chiar dacă Vulpița nu a mai apărut pe micile ecrane în ultima vreme, ea a rămas activă pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu ce se mai întâmplă în viața ei.

Acum, după ce a petrecut ceva timp la Berlin, Veronica Stegaru a revenit în țară, la casa părinților ei. Într-o postare pe contul ei personal de Instagram, Vulpița arată complet schimbată și spune că se află alături de părinții ei, împreună cu sora și fratele ei. Tânăra din Vaslui a decis că a venit vremea să revină acasă, alături de familia ei, iar acum și-a anunțat și fanii din mediul online că s-a întors în România, după scurta perioadă petrecută în străinătate.

Mai multe