Radu Vâlcan, pe patul de spital! Prezentatorul „Insula Iubirii” a cerut ajutorul medicilor: „Am o familie care nu trebuie să sufere”

3 octombrie 2024 14:27   Vedete românești

Prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii” a ajuns pe patul de spital, de unde s-a fotografiat având pe mână o branulă. Care a fost motivul pentru care Radu Vâlcan a solicitat ajutorul medicilor, dar și despre ce intervenție a fost vorba, aflați din rândurile de mai jos. 

Soțul Adelei Popescu a postat pe Instagram o fotografie din spital în dreptul căreia a transmis un mesaj prin care și-a informat fanii că a efectuat o colonoscopie. Din fericire nu este vorba despre vreo problemă de sănătate, ci doar o procedură de rutină, pentru a preveni cancerul colorectal. 

Radu Vâlcan: „Fară durere, ca un somn de prânz”

Omul de televiziune a mărturisit că a amânat destul de mult timp această vizită la medic întrucât s-a temut de procedura de screening. Cu toate acestea, a dorit să încurajeze persoanele care îl urmăresc să nu amâne un astfel de consult, întrucât cancerul a făcut până acum enorm de multe victime. 

„Sunt bine, totul perfect! Zilele trecute am solicitat o colonoscopie. Preventiv, de siguranță, fără niciun simptom care să o recomande. O metodă de screening, extrem de eficientă pentru depistarea cancerului colorectal, și nu numai. În mod normal, sincer, n-aș vorbi despre asta, public. Să recunoaștem, nu este un subiect tocmai confortabil. Procedura durează cât ai visa, sub anestezie, trei melodii Coldplay, consecutiv. Fară durere, ca un somn de prânz, de care toți avem nevoie.

De ce am dorit să fac asta? Pentru că se recomadă după vârsta de 45 ani. În curând fac 48. Pentru că, deja, prea multe vieți se duc din cauza asta. Pentru că este frică, pentru că se amână. Din frică. Și eu, la fel, am tot amânat-o. De frică. Dar, mi-am dat seama că trebuie s-o fac. Pentru că am o responsabilitate, pentru că am o familie care nu trebuie să sufere din cauza indiferenței mele. Sănatatea noastră este sănătatea familiilor noastre. Poza asta este o reclamă, o reclamă la prevenție.” - a scris Radu Vâlcan, pe Instagram. 

Adela Popescu a anunțat vacanța în Laponia 

În timp ce Radu Vâlcan vorbea despre procedura la care a fost supus, Adela Popescu a anunțat recent că în curând vor pleca în vacanță în Laponia. A făcut fericitul anunț pe rețelele de socializare. 

  „Gata. Fix în momentul ăsta am decis, sută la sută, că…. vom merge, din nou, în… Laponia! Nu aveți idee ce fericită sunt. Abia aștept să le spun copiilor mâine. A fost superbă experiența de anul trecut. Așa că, anul acesta, vom reveni in formulă completă. Anul trecut, Adrian era prea micuț, asa că am mers doar cu cei mari. Abia aștept să facă şi el plimbările cu renii, cu Husky, vizita la Mos Crăciun, acasă la el.” - a scris Adel Popescu, pe Instagram. 

Mai multe