Raluca Lăzăruț, gravidă a doua oară. Vedeta radiază de fericire și se ține de glume

11 octombrie 2022 20:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca Lăzăruț, 39 de ani, este gravidă, din nou, urmând să nască al doilea copil. Vedeta radiază de fericire și se ține de glume, semn că are o stare de spirit îmbucurătoare.

Raluca și familia ei trăiesc în America

2022 este anul în care voi crește a doua ființă umană, dar, cu toate acestea, încă nu sunt în stare să am grijă ca plantele mele să nu se ofilească”, a glumit Raluca Lăzăruț, pe conturile ei de socializare, unde a publicat și fotografii recente, în care e vizibilă sarcina avansată.

Citește și: Raluca Lăzăruț, victima hackerilor implicați în escrocherii cu criptomonede

Astfel, anul acesta Raluca Lăzăruț și soțul ei, Horațiu Boeriu vor deveni părinți pentru a doua oară. Cei doi s-au căsătorit în secret, în 2016, nași fiind Adelina și Cristi Chivu. Raluca și Adelina s-au apropiat de pe vremea când erau colege la Antena 1, iar băieții, Horațiu și Cristi, au fost și au rămas buni prieteni.

Vezi și: Raluca Lăzăruț a născut în cel mai mare secret. Fetița are deja 4 luni și un nume special: "Ea e comoara mea"

În noiembrie 2014, Raluca Lăzăruț anunța că părăsește postul de televiziune Kanal D, pentru a se muta definitiv în America. Relația cu Horațiu Boeriu devenea din ce în ce mai serioasă în plus, ea își dorea să își încerce norocul și ca actriță.

În urmă cu doi ani, Raluca Lăzăruț dădea naștere primului ei copil. Micuța Gemma venea pe lume chiar la începutul anului 2020, în plină pandemie, luminând viețile celor doi părinți, în acea perioadă marcată de multe incertitudini.

Nu rata nici: Codin Maticiuc, tată pentru a doua oară! Va primi Ilinca cetățenie americană?

Cu toate acestea, Raluca și Horațiu urmează să repete experiența și, în curând, vor trăi din nou minunea de a deveni părinți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe