Raluca Lăzăruț, victima hackerilor implicați în escrocherii cu criptomonede

Ultima actualizare:

Raluca Lăzăruț a fost victima unor hackeri care caută să stoarcă bani de la persoanele naive prin postări false pe social-media despre scheme de îmbogățire cu criptomonede. Vedetei i-a fost preluat contul de Instagram, pe care au apărut o mulțime de postări dubioase.

Fanii Ralucăi Lăzăruț au observat în ultima vreme o activitate destul de suspectă pe contul de socializare al vedetei, căci au început să apară o serie de postări în care erau promovate scheme de îmbogățire prin intermediul criptomonedelor. 

Citește și: Raluca Lăzăruț a născut în cel mai mare secret. Fetița are deja 4 luni și un nume special: "Ea e comoara mea"

Postările cu pricina, deși apăreau pe contul de Instagram al fostei prezentatoare TV, erau clar menite să inducă în eroare pe urmăritorii vedetei, care și-au dat seama că este ceva în neregulă. 

Raluca Lăzăruț a făcut tot posibilul pentru a-și recupera contul de Instagram din mâinile hackerilor și pentru a evita ca persoanele mai naive să cada în plasa acestor hoți cibernetici.

Vezi și: Raluca Lăzăruţ e vedetă chiar dacă stă în America de ani buni

Azi, fosta prezentatoare a dat vestea cea bună fanilor. Raluca Lăzăruț a publicat prima postare după cinci zile în care nu a avut acces la Instagram și și-a anunța fanii, cu această ocazie, că și-a recuperat contul de Instagram. 

,,Salut, am revenit. Îmi cer scuze pentru spam-ul cu criptomonede din ultimele zile. Nu, nu m-am îmbogățit peste noapte"

Raluca Lăzăruț s-a mutat în SUA și a făcut nuntă în secret

Raluca Lăzăruț, fosta prezentatoare de la Kanal D, s-a mutat de peste șapte ani în SUA , unde și-a construit o familie superbă. Vedeta s-a căsătorit cu iubitul ei Horațiu Boeriu, iar în urmă cu doi ani, cuplul a urat bun-venit primului lor copil, o fetiță pe nume Gemma. 

De când a plecat din România, Raluca Lăzăruț a avut o viață personală foarte discretă și a decis ca și nunta cu partenerul ei să rămână un eveniment ferit de ochii lumii. 

Raluca Lăzăruț și Horațiu Boeriu s-au căsătorit în mare secret, iar nașii de nuntă au fost Adelina și Cristi Chivu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net