#Exclusiv Click!

Rapperul Macanache este în culmea fericirii! A devenit tăctic de fetiță!

13 noiembrie 2023 9:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Rapper-ul Macanache, pe numele său real Bogdan Constantin Dinescu, a devenit tătic, pe 3 noiembrie 2023. Artistul a împărtășit vestea cea mare pe rețelele de socializare, postând o imagine adorabilă cu bebelușul, o fetiță de toată frumusețea.

Rapperul Macanache (35 de ani) a fost mereu discret în privința vieții sale personale. Zilele trecute, mai precis pe 3 noiembrie 2023 , artistul a devenit tătic pentru prima oară și, de fericire, a simțit nevoia să facă public noul lui statut.

Macanache a postat, pe rețelele de socializare, o fotografie adorabilă cu noul-născut și partenera sa, Diana, însoțită de un mesaj scurt, care indica ziua nașterii copilului.

Click! a aflat, în exclusivitate, care este sexul bebelușului.

Este fetiță”, ne-a declarat pr-ul artistului. 

Macanache și Diana s-au căsătorit în pandemie

Macanache trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera sa, Diana, care este și managera lui. Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2020, în plină pandemie, nașii lor fiind Maria și Mincu Popovici.

Cei doi trăiesc însă o frumoasă relație de mai bine de cinci ani, Diana ocupându-se cu atenție de tot ce înseamnă cariera rapperului.

Eu cred că femeile când își aleg un bărbat o fac pentru ceea ce poate deveni el. Probabil a văzut în mine o sclipire și a decis să mă ajute.

Diana e și managerul, și iubita, și impresarul, și confidentul meu, sper ca fiecare să își găsească Diana lui”, spunea Macanache, cu ceva timp în urmă, conform Antena Stars.

Macanache, amendat la Untold

Macanache este un apreciat artist hop-hop din Bucureşti, originar din Cartierul Titan (zona Poarta 4 FAUR). Numele său real este Dinescu Constantin-Bogdan, și s-a născut pe data de 25 mai 1988. Artistul s-a lansat în muzică în anul 2015 cu cântecul „Ăsta sunt eu".

Înainte să ajungă artist, acesta a fost barman, ajutor de bucătar, a împărțit și pliante prin oraș, a spălat și vase.

În vară, Macanache s-a numărat printre artiștii amendați cu 1000 de lei la FestivalulUntold de la Cluj, pentru versuri care conțin un limbaj vulgar, alături de Gheboasă și Paraziții.

Mai multe