George Simion va fi tătic! Ilinca a confirmat ca este însărcinată, la un an de la nunta de la Măciuca! „Ne dorim șapte copii”

Veste mare din partea soției liderului A.U.R, George Simion! Ilinca, frumoasa lui parteneră de viață, a confirmat că este însărcinată, la un an de la nunta lor de la Măciuca.

George (37 de ani) și Ilinca Simion ( 25 de ani) sunt în al nouălea cer! Cei doi urmează să devină, pentru prima oară, părinți, în doar câteva luni.

La un an de la nunta lor fastuoasă din comuna Măciuca, Ilinca a confirmat că poartă în pântece un copil, rodul iubirii ei cu liderul A.U.R, George Simion.

De altfel, primul care a dezvăluit că Ilinca este însărcinată a fost chiar George Simion, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Întrebată, recent, pe o rețea de socializare, dacă poartă în pântece un copil, Ilinca a confirmat și ea pentru fanii ei din mediul online. De altfel, în toate pozele postate în ultima vreme de Ilinca, se observă o burtică proeminentă de graviduță.

George Simion: „Ne dorim șase-șapte copii”

La nunta lor, din vara anului trecut, de la Măciuca, Ilinca și George Simion au anunțat că-și doresc mai mulți copii.

Multă lume prezentă atunci la nuntă s-a întrebat dacă miresica nu era, deja, însărcinată.

Ilinca nu este încă însărcinată. E adevărat că ne dorim șase-șapte copii!

Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dorim mulți copii.

Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice”, a spus atunci liderul AUR.

Câți bani au strâns George și Ilinca la nuntă?

Liderul A.U.R George Simion s-a căsătorit pe 26 august, anul trecut, cu Ilinca Munteanu la Măciuca.

Evenimentul a fost organizat ca o mare manifestare populară, iar Simion spunea, la acel moment, că este pregătit să primească 10.0000 de invitați.

Numărul a fost, însă, sub această cifră, dar suma pe care a adunat-o liderul A.U.R la nuntă a fost peste așteptări și apare în declarația de avere a lui Simion.

Politicianul și-a publicat declarația de avere pe anul precedent, în care a notat și suma adunată în urma evenimentului, ca dar de nuntă. Mai exact, George Simion a declarat că a adunat 400.000 de euro în urma nunții organizate în comuna vâlceană Măciuca.

Liderul AUR a spus, ulterior, că banii strânși ar urma să fie donați pentru achiziţionarea unui spital mobil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net