Diana Șoșoacă, dezvăluiri despre mariajul lui George Simion

#Exclusiv Click!

George Simion (36 de ani), liderul partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), s-a așezat la casa lui, după ce s-a căsătorit cu Ilinca. Click! a întrebat-o pe Diana Șoșoacă, fosta colegă de partid a politicianului, ce părere are despre marele pas pe care acesta l-a făcut.

Diana Șoșoacă, dură la adresa lui George Simion

Prezentă la un eveniment monden, Diana Șoșoacă (47 de ani), acum una dintre adversarele lui George Simion pe scena politică, ne-a mărturisit extrem de degajată și cu zâmbetul pe buze că este de părere că Ilinca, soția parlamentarului, are ultimul cuvânt de spus în casă.

Citește și: Dana Budeanu, atac dur la adresa lui George Simion: „Am urlat singură”

„George Simion s-ar putea să fie acum sub papucul nevestei, pentru că nu mai zice nici „pâs”, iar când zice „miau” eu îi zic „bau” și fuge... deci cam ceva de genul acesta este între noi doi.

George Simion este cuminte, la locul lui, nu prea îi este locul unde este. Din punctul meu de vedere, ar trebui să își dea demisia și să plece în luna de miere, să fie așa una prelungită de ani de zile și să îi lase pe cei profesioniști să facă treabă, pentru că el nici nu știe, nici nu face.

Am fost invitată și la nuntă lui...cum să nu? Am fost prima căreia i-a dat invitație, în fapt. I-am zis atunci că pe mine nu mă invită pe WhatsApp, că eu sunt împotriva tehnologiei. Nunta este nuntă! Așa că a venit în Parlament și mi-a dat o invitație. Atunci i-am zis “mulțumesc frumos”, dar nu o să pot să vin pentru că am alt program, evident! Nici nu aveam ce căuta acolo. El avea nevoie să îi fac reclamă la nuntă. De ce să îi fac eu reclamă?”, a declarat Diana Șoșoacă, pentru Click!.

Vezi și: Robert Turcescu, furibund! Suportă consecințe după participarea la nunta lui Simion

Diana Șoșoacă vrea să conducă România

Diana Șoșoacă visează ca în viitorul apropiat să ocupe fotoliul de președinte al lui Klaus Iohannis de la Cotroceni.

„Păi nu este normal să vreau să conduc țara? Nu v-ați săturat de atâția bărbați la putere incompetenți, inculți, misogini, trădători și ghiocei. Și nu ghiocei să ni se ofere nouă, ghiocei să li se ofere celor de afară. Este cazul să se schimbe paradigma. Este cazul să se arate că femeia este mai mult decât lucrul la care ne-au redus o parte din bărbați.”, a conchis, pentru Click!, Diana Șoșoacă.

Click! spune

Ilinca, soția lui George Simion, este o tânără de 23 de ani care preferă discreția totală atunci când vine vorba de viața personală și cea profesională. Chiar în perioada când cei doi alegeau să își unească destinele pentru totdeauna, parlamentarul ne mărturisea câteva lucruri despre sufletul său pereche.

„Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu Parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net