Dana Budeanu, atac dur la adresa lui George Simion: „Am urlat singură”

Ultima actualizare:

Dana Budeanu are un mesaj foarte dur la adresa politicienilor și a lui George Simion. Vedeta este revoltată după ce liderul AUR a postat o imagine cu mâncarea pe care parlamentarii o primesc gratis. 

image

Creatoarea de modă e foarte supărată pe George Simion. Recent, parlamentarul publicase o fotografie cu un burger apetisant, iar acea imagine nu i-a picat prea bine celebrei Dana Budeanu.

Diva a atras atenția asupra situației disproporționate care există între bugetul alocat parlamentarilor, care își permit să mănânce preparate scumpe, și sumele mici care sunt alocate pentru bolnavi internați în spitale, potrivit româniatv.net.  

Fotografia postată de George Simion - Foto: Facebook
Fotografia postată de George Simion - Foto: Facebook

Dana Budeanu îl critică pe George Simion, după poza cu mâncarea primită gratis de parlamentari

„Neața, România! Asta mănâncă și Simion pân Parlament și multe altele! Am urlat singură (atenție, singură!), fără să preia nimeni din presă și nimeni din politică, peste un an de zile!

De ce nu v-ați dus voi la uși la spitale peste un an, măi partidul naționalist al românilor? De ce? Nu s-a dat dezlegare de la garnizoană?

De ce nu v-ați dus voi, revoluționarilor naționaliști, să băgați lumea în spitale, lumea ținută la porți și pe trotuar în continuare? Nu s-a sunat să se dea verde pe subiect?”, i-a reproșat Dana Budeanu lui George Simion, pe pagina de Facebook.

Trebuie precizat, totuși, că liderul AUR a postat imaginea tocmai pentru a atrage atenția asupra faptului că parlamentarii primesc gratis porții costisitoare de mâncare.

„Pofta bună! Asta mănâncă deputații din Biroul Permanent azi, gratis. Vă provoc să pozați ce mănâncă românii în spitale și alte locuri”, a scris George Simion în dreptul fotografiei cu, deja, faimosul burger din Parlament. 

Ce spune Dana Budeanu despre bătrâni? „Cred că absolut toţi politicienii i-au uitat definitiv”

Dana Budeanu e cunoscută pentru faptul că se implică în teme sociale importante. Recent, vedeta a transmis că politicienii i-au uitat complet pe vârstnici.

Totodată, creatoare de modă consideră că seniorii țării primesc uneori beneficii mai puțin importante decât lucrurile stringente de care au nevoie. Un exemplu dat de Budeanu îl reprezintă biletele gratuite de tren, de care puțini pensionari se folosesc.

„Cred că absolut toţi politicienii i-au uitat definitiv. Pe absolut toţi politicienii nu îi interesează soarta lor pentru că ei pot avea grijă de bătrânii lor, aşa cum eu pot avea grijă.”, se arată într-o bucată din mesajul postat de Dana Budeanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net