Dana Budeanu, față în față cu Petre Daea! Ministrul Agriculturii, fără replică

Întâlnire total neașteptată, sâmbătă, 8 octombrie, în curtea Ministerului Agriculturii! Dana Budeanu a ajuns față în față cu ministrul Petre Daea. S-a lăsat cu critici sau cu vorbe dulci?

Dana Budeanu a dat nas în nas cu Petre Daea, în curtea ministerului. Foto: captura Antena 3 CNN
Dana Budeanu a dat nas în nas cu Petre Daea, în curtea ministerului. Foto: captura Antena 3 CNN

Cum a comentat Elena Băsescu interacțiunea cu reprezentanții comunităților rurale

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, nu putea lipsi de la târgul cu produse tradiționale, organizat, în acest weekend, în curtea instituției coordonate. 

„Îl iubesc, ştiţi asta. Trebuie să o spun. Este ministrul României, nu este al Agriculturii, este ministrul României. Aşa cum credeţi voi că sunteţi tineri şi că le ştiţi pe toate şi că viaţa e pe net. Viaţa e aici. Dacă nu ar fi ei şi dacă nu ar fi ministrul Daea, nu aţi avea cum să staţi pe net. Asta e viaţa. Dânsul este România, nu mă interesează că sunteţi sau nu de acord. Eu ştiu de unde venim şi doar când o să vă întoarceţi aici, o să ne salvăm”, a spus Dana Budeanu, despre Petre Daea, citată de Antena 3.

Citește și: Elena Băsescu este hot, într-o rochie semnată Dana Budeanu!

În acest timp, măgulit, nea Petrică Daea a rămas mut de uimire și de considerație față de interlocutoarea sa, care i-a adus neașteptate cuvinte de laudă.

De altfel, Dana Budeanu s-a pozat la standurile care i-au plăcut cel mai mult, în curtea ministerului. Nici o poză postată de faimoasa creatoare de modă nu a rămas fără reacții de admirație, din partea Elenei Băsescu.

Vezi și: Ce mesaj are Dana Budeanu pentru cei care susţin consumul de insecte. „Aşa încet, încet se schimbă lumea”

În cazul unei fotografii, fiica fostului președinte, la rândul ei fostă politiciană la Parlamentul European, Elena Băsescu, a comentat: „Prea frumoasă, prea ca la țară”. La târgul cu produse tradiționale, Dana Budeanu a avut surpriza de a descoperi o delicatesă rară, mierea de iarbă neagră.

Dana Budeanu s-a împrietenit cu Petre Daea încă din vară

Dana Budeanu și Petre Daea nu sunt la prima interacțiune. În vara anului 2022, Dana Budeanu a susținut că nu există secetă, militând împotriva scumpirilor speculanților. Petre Daea i-a răspuns, susținând că Dana are dreptate parțial.

Nu rata nici: Dana Budeanu: „Seceta din România e o mascaradă!” Petre Daea îi dă o replică dură și confirmă existența fenomenului

Ministrul Agriculturii a confirmat existența secetei și a lăudat-o pe Dana Budeanu pentru că a militat contra panicii induse de fenomenul meteo și de cel economic. Cei doi s-au aliat, în momentul în care la nivel european a fost introdusă făina din greieri, cei doi susținând produsele tradiționale românești.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
oana roman si marius elisei
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
constantin iacoban jpg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea