Dana Budeanu a îmbrăcat cea mai scurtă fustă. Arată superb în ținuta asta

Ultima actualizare:

Dana Budeanu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România, fapt ce se datorează și declarațiilor controversate pe care le face adesea. De ani buni, de când a apărut pentru prima oară în lumina reflectoarelor, „Dănuța” a reușit să rămână relevantă la capitol stilistic, unde poartă ținute care mai de care mai îndrăznețe.

11 dana budeanu in lacrimi 6 jpg jpeg

Este recunoscută pentru stilul său, de unde nu lipsesc decolteele, fustele scurte și pantofii cu toc înalt, însă cel mai recent outfit le întrece pe toate!

Dana Budeanu s-a afișat într-un compleu roșu ca focul, pe care l-a accesorizat cu o pereche de sandale cu toc înalt, peep-toe, o geantă de la o celebră casă de modă și mai multe bijuterii fine.

Vezi și: Dana Budeanu, față în față cu George Simion: «Ce ați făcut concret pentru acești oameni?»

Trei inele cu flori și pietre prețioase a ales să poarte Dana Budeanu, inele care parcă nu strălucesc la fel de tare ca pielea ei bronzată. Ținuta lasă la vedere silueta zveltă a designer-ului, care ține aceeași dietă de ani buni și care arată ca la 20 de ani, în ciuda faptului că este mama a doi copii.

Citește și: Dana Budeanu se dezlănțuie. Ce a putut să spună despre vizita DNA-ului la Primăria lui Nicușor Dan

Ce face Dana Budeanu pentru a arăta atât de bine

Potrivit spuselor sale, Dana Budeanu are aceeași dietă de ani buni, însă nu face eforturi pentru a se menține. Din alimentația sa zilnică nu exclude niciun aliment pe care în mod normal nu l-am regăsi în diferite regimuri alimentare, însă respectă cu sfințenie un obicei: rodia de dimineață.

Iată și: Dana Budeanu și medicul Laura Ghibu s-au încăierat pe certificatul verde

„Rodia de dimineață... aproape ca a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta.. da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă. Am ales rodia pentru că îmi place foarte mult, nu am citit nimic înainte, eu nu sunt o persoană care mănâncă multe fructe și asta pentru că nu îmi plac aproape deloc.

Sunt o persoană însă, care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-i place, însa nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe luna sau pizza cu salam picant.Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc.

Diminețile de week end sau în vacanță încep cu tort de bezea și ciocolată, pentru că am timp să "trag" de el cât vreau, tort pe care-l consum și noaptea, pentru că la mine somnul durează în jur de patru ore și atunci mă comport ca și când e zi, având activități normale, citind în majoritatea nopților, scriind, gătind, uitându-mă la seriale”, a scris Dana Budeanu pe Instagram, la un moment dat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net