Elena Băsescu, hot într-o rochie semnată Dana Budeanu!

Ultima actualizare:

Elena Băsescu, în vârstă de 42 de ani, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, se bucură din plin de viață, la șase ani de despărțirea de Bogdan Ionescu. Elena este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își delectează fanii cu poze care mai de care mai îndrăznețe! 

Elena Băsescu s-a forografiat într-o rochie semnată de Dana Budeanu
Elena Băsescu s-a forografiat într-o rochie semnată de Dana Budeanu

Elena Băsescu este mamă cu normă întreagă, dar știe și cum să se distreze atunci când este cazul. Desigur, fiica fostului președinte găsește timp doar pentru ea sau pentru a se întâlni cu prietenii apropiați. Elena își ține fanii la curent cu ce se petrece în viața sa, prin intermediul rețelelor de socializare. Pe Instagram a distribuit în urmă cu puțin timp două imagini în care poartă o rochie semnată Dana Budeanu, bună prietenă a sa. 

Citește și: Cum arată Elena Băsescu în costum de baie 

Rochia îmbrăcată de Elena este una neagră, mini, cu spatele decupat, însă fosta politiciană arată precum o prințesă în ținuta respectivă! 

Elena Băsescu este mama a trei copii

Fiica cea mică a președintelui Traian Băsescu a avut o viață amoroasă tumultoasă, însă momentan nu se cunoaște dacă Elena iubește din nou. A fost căsătorită timp de patru ani cu Bogdan Ionescu, iar împreună cu acesta are doi copii.

În 2018, Elena a născut o fetiță, iar tatăl micuței este un reputat băiat de oraș pe nume Cătălin Gheorghe. Din păcate, relația nu a funcționat, iar un an mai târziu, au decis să pornească pe drumuri separate. 

Vezi și: Elena Băsescu plăteștee o avere pentru școlarizarea copiilor ei 

Elena Băsescu are numeroase intervenții chirurgicale la nivelul feței, de tipul injecțiilor cu botox sau acid hialuronic. În mod cert, fosta politiciană se antrenează din greu la sala de sport pentru a ține kilogramele în plus la distanță.

Elena Băsescu plătește o sumă colosală pentru educația celor trei copii

Elena Băsescu este o mamă cu normă întreagă și plătește o avere pentru educația copiilor ei, pe care o consideră extrem de importantă. 

Taxa de școlarizare pentru copiii mai mari ai Elenei ajunge la 22.480 de euro pe an, conform Viva.ro. Tarifele sunt afișate pe site-ului instituției de învățământ.

La această sumă exorbitantă pentru se adaugă și o taxă de testare de 300 de euro și una de înscriere în valoare de 1300 de euro. Și pentru fiica cea mică, Elena Băsescu plătește peste 8.000 de euro pe an, plus o o taxă de înscriere de 650 de euro.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net