Elena Băsescu plătește o avere pentru școala copiilor ei. Ce sumă exorbitantă dă pe an

Ultima actualizare:

Elena Băsescu are trei copii de care este tare mândră și cărora vrea să le asigure cele mai bune condiții. Aceștia sunt înscriși la o școală privată din București, iar fiica fostului președinte al României se pare că plătește o sumă uriașă pentru educația lor.

Elena Băsescu plătește o avere pentru școala copiilor ei. Foto: colaj/Facebook Elena Băsescu
Elena Băsescu plătește o avere pentru școala copiilor ei. Foto: colaj/Facebook Elena Băsescu

La începutul săptămânii a sunat clopoțelul pentru un nou an școlar, iar Elena Băsescu a fost tare fericită de acest moment. „Mamă mândră! Prima zi de școală”, a scris fiica lui Traian Băsescu pe rețelele de socializare.

Citește și: Elena Băsescu, apariție îngrijorătoare. A luat-o pe urmele Ralucăi Bădulescu. Cât de mult a slăbit!

Sofia Anais, 9 ani, Traian Jr., 7 ani, și Anastasia, 5 ani, au parte de un start lansat în viață. Copiii Elenei Băsescu primesc cea mai bună educație, doar că suma pe care o plătește bruneta îi va speria pe majoritatea părinților din România.

Elena Băsescu plătește o sumă uriașă pentru educația copiilor

Ei bine, taxa de școlarizare pentru copiii mai mari ai Elenei Băsescu ajunge la 22.480 de euro pe an, conform Viva.ro. Tarifele sunt afișate pe site-ului instituției de învățământ.

La această sumă exorbitantă pentru 99,9% dintre români se adaugă și o taxă de testare de 300 de euro și una de înscriere în valoare de 1300 de euro.

Interesant și: Cum arată Elena Basescu în costum de baie. Fiica cea mică a fostului președinte are 3 copii și un corp de invidiat

Și pentru fiica cea mică, Elena Băsescu plătește peste 8.000 de euro pe an, plus o o taxă de înscriere de 650 de euro. Așadar, după un calcul simplu realizăm că fata lui Traian Băsescu ar trebui să scoată din portofel peste 32.000 de euro pentru cei trei copii.

Elena Băsescu, apariție spectaculoasă la prima zi de școală

În prima zi de școală, Elena Băsescu a avut o apariție extrem de elegantă. Fericita mămică a venit la festivitatea de deschidere a noului an școlar, alături de cei trei copii ai ei, îmbrăcată cu o rochie neagră, strâmtă, până la genunchi, asortată cu o pereche de sandale cu toc.

Nu rata nici: E cu totul reinventată! Față, corp, Elena Băsescu arată complet diferit! A îmbrăcat cea mai mulată și scurtă rochie din dulap

Din căsnicia cu fostul ei soț, Bogdan Ionescu, fiica fostului președinte al României are doi copii, respectiv Traian Junior și Anais. Sora lor mai mică, Anastasia, este fetița pe care Elena Băsescu o are din relația cu Cătălin Tomată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net