Elena Băsescu, apariție îngrijorătoare. A luat-o pe urmele Ralucăi Bădulescu. Cât de mult a slăbit!

Elena Băsescu, 42 de ani, și-a surprins recent fanii cu o siluetă atât de silfidă, încât a stârnit un val de îngrijorare printre urmăritorii de pe social media. Deși EBA a fost mereu apreciată pentru silueta de fotomodel, în ultimele fotografii, fiica fostului președinte al României este mai degrabă piele și os. 

Elena Basescu

Elena Băsescu a început s-o ia pe urmele Ralucăi Bădulescu? Asta au ajuns să se întrebe fanii după ce au văzut cele mai recente fotografii postate de EBA, pe litoral, alături de fiica ei Anisia și de fiul Traian Junior.

Nu rata: Elena Băsescu și-a „reconstruit” fața. Acum zici că-i Barbie în varianta brunetă, arată foarte bine!

Fiica fostului șef de stat a fost surprinsă în câteva ipostaze la ceas de seară, pe când încerca să facă un antrenament de fitness la malul mării, însă atunci când ești mamă poate fi dificil să ai parte de câteva minute doar pentru tine însăți, iar Anisia și Traian Jr. nu i-au dat răgaz niciun pic de răgaz Elenei Băsescu.

Vezi și: E cu totul reinventată! Față, corp, Elena Băsescu arată complet diferit! A îmbrăcat cea mai mulată și scurtă rochie din dulap

În ciuda imaginilor adorabile, ceea ce a atras cel mai mult atenția, din păcate, a fost silueta EBEI, care a slăbit cam mult, iar acum este aproape piele și os. 

În fotografiile postate pe contul de social-media se poate vedea că Elena Băsescu este îmbrăcată într-o ținută de fitness, ce-i lasă la vedere picioarele și brațele extrem de subțiri și abdomenul prin care aproape i se văd coastele. EBA are alături o salteluță specială pentru exerciții fizice și două gantere, semn că este foarte riguroasă când vine vorba de exercițiile  fizice, însă cei mult strică. 

Vezi și: Cum arată Elena Basescu în costum de baie. Fiica cea mică a fostului președinte are 3 copii și un corp de invidiat

Elena Băsescu a fost supraponderală

Elena Băsescu a mai avut în trecut probleme cu greutatea, după ce i-a dat naștere, fiului ei, Traian Jr., iar apoi luase serios în greutate. Ambițioasă cum o știm, EBA s-a pus imediat pe treabă și a revenit în scurt timp la silueta de fotomodel. 
EBA a trei copii, pe Anisia și pe Traian Jr. din mariajul cu Bogdan Ionescu, poreclit Syda și o fetiță din relația cu Cătălin Tomată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Distrugeri provocate de uraganul Ian în Cuba FOTO EPA EFE (4) jpg
Forbes FOTO Shutterstock
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg