Cum arată Elena Basescu în costum de baie. Fiica cea mică a fostului președinte are 3 copii și un corp de invidiat

Ultima actualizare:

Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, a fost dintotdeauna o adevărată divă, iar acum, la 42 de ani, reușește să arate senzațional în costum de baie, chiar și după ce a născut trei copii. 

image

Elena Băsescu face furori pe litoral cu silueta ei silfidă și trupul tonifiat. La 42 de ani, fiica fostului președinte Traian Băsescu este mai Hot ca niciodată, fiind una dintre cele mai atrăgătoare apariții de pe plajă. Chiar dacă are trei copii, EBA face tot ce-i stă în putință să arate ca pe vremea când făcea furori pe podiumurile de prezentare, de la cele mai mari evenimente de modă din țară. 

Nu rata: Elena Băsescu și-a „reconstruit” fața. Acum zici că-i Barbie în varianta brunetă, arată foarte bine!

Elena Băsescu a surprins cu aparițiile ei fabuloase pe plaja din Mamaia, stațiunea bogaților, chiar dacă gurile rele s-au grăbit să o critice adeseori pe motiv că ar fi slăbit prea mult. EBA este fără îndoială o prezență ce atrage toate privirile, înaltă, cu picioare sculptate, abdomen cu pătrățele și piele bronzată, astfel că nici nu-i de mirare că toată lumea se întreabă cum reușește Elena Băsescu să arate ca un manechin, indiferent de ocazie. 

Vezi și: Imagini cu Elena Băsescu transformată! E de nerecunoscut!

Elena Băsescu s-a îngrășat 25 de kilograme după nașterea celui de-al doilea copil

Chiar dacă a fost model profesionist și moștenește gene bune, Elena Băsescu s-a luptat să slăbească după nașterea celui de-al doilea copil, când ajunsese să cântărească cu 25 de kilograme în plus față de greutatea ei ideală. 

Ups: Fostul soț al Elenei Băsescu, prins băut la volan în București. Ce riscă Bogdan Ionescu

Fiica fostului președinte al României s-a pus imediat pe treabă. A ținut o dietă echilibrată, a făcut mișcare și tratamente corporale, iar kilogramele s-au topit, asttfel că EBA a ajuns din nou la silueta de manechin care a consacrat-o. 

Wow: FOTO Elena Băsescu, joacă în valuri cu cei 3 copii. Super siluetă în costumul de baie "leopard"

Elena Băsescu, amor nebun cu băieți de oraș. Cine este «Tomată» tatăl celui de-al treilea copil

Elena Băsescu a dat prima dată naștere în 2013, când a adus-o pe lume pe fiica ei, Sofia Anais, pe vremea când era căsătorită cu Bogdan Ionescu, poreclit Syda. Al doilea copil al EBEI s-a născut în 2015, este vorba de un fiu, ce a fost botezat în cinstea bunicului său, așa că micuțul poartă numele de Traian Jr. 

Elena Băsescu și Syda au divorțat în 2016, dar au rămas în continuare apropiați de dragul copiilor, chiar dacă fiecare și-a refăcut viața alături de o nouă iubire. Elena Băsescu a fost curtată de mai mulți bărbați influenți, însă părea că fiica fostului președinte nu se lasă impresionată de niciunul dintre ei. 
Mare a fost mirarea când Elena Băsescu a devenit însărcinată în 2018 și a adus pe lume o fetiță care se numește Anastasia. Mulți s-au întrebat de identitatea tatălui fiicei Elenei Băsescu, iar norocosul este tot un «băiat de oraș», afacerist cu 12 ani mai tânăr decât EBA, pe nume Cătălin Gheorghe, cunoscut sub porecla de Tomată. Din păcate relația dintre cei doi nu a funcționat, așa că Elena Băsescu și Tomată s-au despărțit în 2019. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net