Imagini cu Elena Băsescu transformată! E de nerecunoscut!

Transformare șoc pentru Elena Băsescu! Fiica cea mica a fostului președinte Traian Băsescu e de nerecunoscut în urma intervențiilor estetice. Elena Băsescu e total schimbată, iar dovadă stă în ultimele poze cu ea.

Elena Băseascu e din ce în ce mai trasformată  de operațiile estetice Sursa: Facebook
Elena Băseascu e din ce în ce mai trasformată de operațiile estetice Sursa: Facebook

Elena Băsescu (42 de ani) a fost mereu atentă la fizicul ei! Se știe că fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu face potecă pe la clinicile de înfrumusețare. Și asta nu de acum, ci de ani de zile! Elena Băsescu a apelat dintotdeauna la cele mai noi și mai inovative proceduri estetice, care i-au modificat fizionomia feței în mod vizibil.

Mai citește și: Fostul soț al Elenei Băsescu, prins băut la volan în București. Ce riscă Bogdan Ionescu

Click! a intrat în posesia ultimelor imagini cu fiica cea mică a lui Traian Băsescu, care ne-au fost trimise de internauți. Imaginile sunt uimitoare și arată o Elena Băsescu transformată total de intervențiile estetice.

Din poze de observă că fiica cea mică a fostului președinte a vizitat de curând o o clinică de înfrumusețare, unde a apelat din plin la injecțiile cu botox, dar și la acidul hialuronic. Buzele vedetei sunt cu mult mai voluminoase, iar trăsăturile feței vizibil modificate.

Iată și: Cătălin Tomată s-a afișat cu noua iubită. E leită Elena Băsescu

Chipul Elenei a ajuns de nerecunoscut aproape, ea putând fi lesne confundată cu Marinela Nițu, fosta pasiune al Luceafărului huilei, Miron Cozma, și ea o împătimită a intervențiilor estetice.

Interesant de văzut: Elena Băsescu, împăcare cu fostul iubit, Cătălin Tomată? Imagini superbe din vacanța cu fiica lor. "Tătic la datorie"

Ce intervenții are Elena Băsescu?

Pe parcursul anilor Elena Băsescu a tot apelat la intervenții estice. Și-a operat nasul, şi-a injectat colagen în buze, apoi şi-a tatuat și sprâncenele. După toate aceste transformări, se pare că fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu a devenit oarecum dependentă de aceste metode și proceduri de înfrumuseţare.

Ups: Elena Udrea și Elena Băsescu se distrează împreună pe insula bogătașilor, Mykonos

Unele voci avizate afirmă că EBA ar fi umblat chiar și la pomeți și și-ar fi injectat diverse substanțe, pentru a-i contura mult mai bine.Peste toate, Eba a slăbit spectaculos în ultima vreme. Merge la sală foarte des și se mândrește cu o siluetă de invidiat.

Elena Băsescu are trei copii. Pe Sofia (8 ani și 6 luni) și pe Traian (7 ani) îi are din relația cu Bogdan Ionescu, alias Syda, iar pe micuța Anastasia (3 ani și 9 luni), din relația cu Cătălin Tomată.

Mai vezi și: FOTO Elena Băsescu nu s-a “vindecat” de lux nici în pandemie. Ținuta asta banală costă 6.500 de euro!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
Schengen FOTO Shutterstock
cub gabi bădălău png
inna sexy jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png