Elena Băsescu, pe pârtie cu cizme Chanel, de 2000 de euro. Și Mihaela Rădulescu are același model

Ținutele Elenei Băsescu nu pot trece neobservate, indiferent unde ar fi afișate. Și pe pârtie, într-un decor de vis, EBa atrage atenția atunci când își pune pe ea piese extravagante, pe care le vedem pe podiumurile marilor case de modă. Cizmele Chanel, cu care s-a afișat la munte, costă 2000 de euro.

image
Elena Băsescu și fiica cea mică. Foto: Instagram

Multe s-au schimbat în viaţa Elenei Băsescu (41 de ani), însă un singur lucru a rămas constant: pasiunea ei pentru modă. Fost fotomodel, fost europarlamantar, fostă soţie, mezina fostului preşedinte al României este acum mamă cu normă întreagă pentru cei trei copii minunați pe care îi are. EBa a fost recent la munte, cu micuții, și a afișat pe pârtie o ținută cool, așa cum ne-a obișnuit. 

elena basescu (3) png
Elena Băsescu poartă cizme Chanel, de 2000 de euro. Foto: Instagram

Am recunoscut imediat cizmele Chanel, dintr-o colecție mai veche, toamnă-iarnă 2010, dar care rămân o piesă de rezistență, peste ani. Încălțările gri, înalte, din blană artificială, au costat în momentul lansării 2000 de euro, iar Elena se pare că le-a păstrat cu grijă, în dressing, căci încă arată impecabil. Le-a purtat zilele acestea la munte, cu pantaloni negri, geacă crem și geantă neagră. Elena Băsescu a făcut parada modei și pe schiuri, căci a coborât alături de copiii ei și de instructor, micuții fiind extrem de antrenați în ceea ce privește sporturile de iarnă. Pe pârtie, EBa apare și cu o geacă animal-print. 

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au fost căsătoriți patru ani. În 2016, însă, au decis să pună capăt mariajului lor. Cei doi au un băiețel și o fetiță, Sofia (8 ani și 3 luni) și Traian Junior (6 ani și 11 luni). Elena mai are o fiică, pe Anastasia (3 ani și jumătate) din relația cu Cătălin Tomată. Bogdan și-a refăcut și el viața, alături de Sheila Giafer, care i-a dăruit, de curând, încă o fetiță.

mihaela radulescu si cristian bozgan 2 jpg

Mihaela Rădulescu, în cizme de lux la "Ferma vedetelor"

Celebrele Chanel Faux Fur Boots se regăsesc și în garderoba Mihaelei Rădulescu. Diva de la Monaco le-a afișat în 2019, la "Ferma vedetelor", emisiune pe care a prezentat-o la PRO TV. Diva s-a plâns că și-a distrus încălțămintea de lux pe coclaurile de la Cocani, acolo unde a fost filmat show-ul. „Filmăm mult mai mult decât vedeți voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel, o rochie Balmain din cașmir, pe care au luat-o cameristele din greșeală la spălat și din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap”, a povestit vedeta, la momentul respectiv.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
bani falsi sursa igpr
cub reghecamf bătaie png
Tom Cruise Nicole Kidman profimedia 0560291933 jpg
tanar deces alba jpg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg