Elena Băsescu, lovitură teribilă în afaceri! Nevoită să renunțe la un proiect în care își implicase și copiii

Ultima actualizare:

Elena Băsescu a fost nevoită să se recunoască învinsă într-un domeniu în care pornise cu mult entuziasm, inspirată de fiicele ei, Sofia și Anastasia. Fiica cea mică a președintelui Traian Băsescu își închide afacerea cu haine asortate mame-copii pe care a pus-o pe picioare în 2018.

Elena Băsescu și-a închis afacerea de haine asortate mame-copii
Elena Băsescu și-a închis afacerea de haine asortate mame-copii

Decizia Elenei Băsescu de a închide afacerea cu haine a fost publicată deja în Monitorul Oficial, potrivit Economica.net.

„Se aprobă dizolvarea şi lichidarea societăţii din cauza imposibilităţii de realizare a obiectului de activitate al acesteia”, spune asociatul unic, Elena Băsescu, în decizia luată la 17 ianuarie, publicată în Monitorul Oficial.

Fimra Elenei Băsescu a avut pierdere netă de circa 3.300 de lei în anul 2020, semnificativ mai mică decât cea din anul 2019, potrivit bilanţurilor societăţii. Societatea nu are datorii către instituţiile statului, persoane fizice, juridice, furnizori, creditori. În patrimoniul societăţii nu există active, mai spune Elena Băsescu în decizia din 17 ianuarie.

Este o lovitură grea pentru Eba, care și-a implicat la vremea respectivă copiii în promovarea hainelor asortate. 2018 a fost, de altfel, un an foarte bun pentru afaceri pentru Elena Băsescu, care forma pe atunci un cuplu cu Cătălin Gheorghe, zis Tomată. Pe lângă afacerea cu haine, mezina fostului președinte al României și-a ajutat intens iubitul la promovarea unei pizzerii din centrul Bucureștiului.

Între timp, Elena Băsescu s-a despărțit de Tomată, iar acum a rămas și fără afacerea cu haine.

Elena Băsescu, afacere cu haine din dragoste pentru copiii ei

Pentru afacerea cu haine, Elena Băsescu s-a asociat inițial cu o prietenă. ”Ideea unei colecţii de haine asortate mamă-copii s-a conturat cu mult timp în urmă, încă de pe vremea când mă pregăteam de botezul Sofiei. Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar la botezul Anastasiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit «să fie ca mama». Oportunitatea acestui proiect a apărut în urma unei discuţii cu prietena mea Iulia Bălan, o tânără creatoare de modă extrem de talentată şi cu experienţă”, spunea Elena Băsescu la scurt timp după lansarea afacerii, în 2018.

Pe pagina ei de Facebook, Eba și-a promovat intens afacerea, prin pictoriale alături de cei trei copii ai ei. Cel mai recent datează însă din decembrie 2020, semn că decizia de a renunța la afacere nu a fost luată chiar peste noapte.

La lansare, ținutele concepute de echipa Elenei Băsescu aveau prețuri cuprinse între 150 de lei şi 400 de lei.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net