E cu totul reinventată! Față, corp, Elena Băsescu arată complet diferit! A îmbrăcat cea mai mulată și scurtă rochie din dulap

Ultima actualizare:

Elena Băsescu a apărut în câteva fotografii de nerecunoscut. Ce-i drept, oamenii chiar s-au întâmplat ce s-a întâmplat cu fața ei. Intervențiile astea, bată-le vina! Una peste alta, ce și-a făcut, ce nu, că fiica fostului președinte al României și-a revenit. Arată mai bine ca la 30 de ani. Imaginile vorbesc de la sine.

Elena Băsescu, înainte de intervenții
Elena Băsescu, înainte de intervenții

Interesant de citit și: Fostul soț al Elenei Băsescu, prins băut la volan în București. Ce riscă Bogdan Ionescu

Elena Băsescu are un trup de milioane, bine lucrat la sală, iar asta se vede în ultimele fotografii postate pe rețelele de socializare. 

EBA are picioarele asemănătoare modelelor, meserie pe care a și practicat-o în trecut. De sesizat este că vedeta a cam slăbit. Puțin cam mult, din ce se vede. Și-a revenit, însă, la față, căci e cu totul schimbată. Arată mult mai bine, este reinventată, lucuri vizibile.

Ups: A exagerat? EBa, schimbată radical la față! Transformare uluitoare a mezinei lui Băsescu

Nu știm ce și-a făcut, dar față de ultimele apariții în public, imagini pe care le puteți vedea AICI. În aceste fotografii apărute în mediul online, EBA părea că seamănă cu Marinela Nițu, regina intervențiilor estetice.

Iată că acum, la ieșirea în parcul Herăstrău, într-un local de lux, unde intrarea se face doar pe bază de rezervare, Elena Băsescu arată mult mai bine. Mult mai slabă, însă fața ei seamănă cu ... ea, față de dățile trecute.

Click! a publicat, în urmă cu ceva timp, imagini cu Elena Băsescu schimbată. Era de nerecunoscut
Click! a publicat, în urmă cu ceva timp, imagini cu Elena Băsescu schimbată. Era de nerecunoscut

Elena Băsescu se numără printre cele mai comentate personaje din România, atât datorită activității sale politice, cât și vieții de noapte, căci a fost multă vreme una dintre cele active persoane în locațiile de lux din București. Timpul a trecut, acum are trei copii, iar statutul de mamă nu-i mai permite. Nu din cauza vârstei, dar chiar din cauza timpului, pentru că trebuie să stea cu cei mici, așa că nu mai are timp să se dedice cluburilor, în compania „fratelui ei de suflet” Codin Maticiuc.

Imagini cu Elena Băsescu înainte și după intervențiile estetice!

Fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, are injecții cu botox la nivelul feței și acid hialuronic în buze. De altfel, gene false, însă nu are liftinguri faciale și alte operații. Aceste mici modificări i-au schimbat complet fizionomia în timp.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net