Wow! Ce elegantă a fost Elena Băsescu în prima zi de școală a copiilor ei

Ultima actualizare:

Elena Băsescu, 42 ani, a apărut precum o adevărată doamnă, la festivitatea de deschidere a noului an școlar, alături de cei trei copii ai ei. Fiica fostului președinte i-a condus dis-de-dimineața pe micuții Traian Jr., Sofia Anais și Anastasia la colegiul privat unde aceștia studiază, într-o ținută de senzație. 

elena basescu 2022 (3) jpg

Pentru EBA această zi a fost una plină de emoții, căci micuții ei au început școala. Sofia Anais, 9 ani, Traian Jr., 7 ani, și Anastasia, 5 ani, s-au trezit plini de entuziasm pentru a-și întâlni colegii și educatoarele, de la colegiul privat unde au fost înscriși, iar mămica lor s-a pregătit intens pentru această zi specială. 

Citește și: Elena Băsescu, apariție îngrijorătoare. A luat-o pe urmele Ralucăi Bădulescu. Cât de mult a slăbit!

Elena Băsescu este o mamă foarte dedicată vieții de familie, așa că a fost alături de cei trei copii ai ei la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Fiica fostului președinte al României a avut grijă să poarte o ținută cât mai elegantă pentru acest eveniment, așa că a îmbrăcat o rochie neagră, strâmtă, până la genunchi, asortată cu o pereche de sandale cu toc, machiaj minimalist, iar parul și l-a lăsat despletit pe umeri. Elena Băsescu a arătat precum un adevărat fotomodel în momentul în care a intrat pe poarta colegiului privat de mână cu fiicele ei, Sofia Anais și Anastasia. 

Nu rata nici: E cu totul reinventată! Față, corp, Elena Băsescu arată complet diferit! A îmbrăcat cea mai mulată și scurtă rochie din dulap

EBA a împărtășit și fanilor câteva imagini din această zi specială. 

Elena Băsescu a avut o viață sentimentală tumultoasă

Elena Băsescu a avut o viață sentimentală cu suișuri și coborâșuri. În 2012, fiica cea mică a fostului președinte s-a căsătorit cu băiatul de oraș Bogdan Ionescu, poreclit Syda. Din dragostea lor s-au născut doi copii frumoși, un fiu, Traian Jr, și o fiică Sofia Anais. EBA și Syda s-au despărțit în 2016, însă au rămas în relații foarte armonioase și au grijă împreună de micuții lor. 

Interesant și: Cum arată Elena Basescu în costum de baie. Fiica cea mică a fostului președinte are 3 copii și un corp de invidiat

Elena s-a îndrăgostit apoi de omul de afaceri Cătălin Tomată, alături de care a trăit o idilă pasională, din care a rezultat o fetiță, pe nume Anastasia, care a venit pe lume în 2018. Din păcate nici relația cu Tomată nu avea să dureze, iar cuplul s-a despărțit. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net