Dana Budeanu grăbește nunta cu iubitul misterios! Imaginea cu care răscolește lumea mondenă

Ultima actualizare:

Dana Budeanu uimește audiența de pe rețelele de socializare cu noi imagini în care apare cu inelul de logodnă din dotare, plus într-o rochie albă superbă, creație proprie. Creatoarea de modă este pusă pe fapte mari, așa că bate apa-n piuă, poate, poate, grăbește celebra nuntă despre care se tot vorbește la superlativ. Nunta din viitor! Nunta mileniului. Nunta cea mai cea!

Dana Budeanu grăbește nunta cu iubitul misterios!
Dana Budeanu grăbește nunta cu iubitul misterios!

Dana Budeanu se mărită și își grăbește iubitul spre altar!

Mamă, femeie de afaceri și un controversat personaj online, Dana Budeanu le-a făcut pe toate. Acum ne întrebăm, dacă n-ar fi celebrul fashion editor pe piața media, cine ar mai comenta titlurile zilei, întâmplările din sfera politică, dar și cum se îmbracă oamenii, fie ei publici sau de rând?!!! Nu credem că ar mai avea cineva tupeul ăsta, zicem noi!

Așadar, ocupată până peste cap cu toate nebuniile ce apar în viața de zi cu zi, Dana Budeanu postează, ocazional, pe rețelele de socializare, imagini în care apare cu inelul de logodnă (n.r. da, celebrul inel de logodnă cu un diamant imens, un inel pe care îl poartă cu mândrie pe deget), fie în rochii care te duc cu gândul la rochia de mireasă.

Ei bine, oricum, Dana Budeanu știe să facă lucrurile subtil și elegant, la asta se pricepe cel mai bine. Așa că ne-a dat de înțeles, după ultimele postări, că ar cam grăbi nunta cu celebrul ei iubit misterios, cel pe care îl știe toată lumea și al cărui nume nu l-a făcut public până acum. Dacă ea nu-l zice, nu-l mai zicem nici noi.

În imaginea de mai jos puteți să o admirați pe celebra creatoare de modă într-o rochie neagră, într-o imagine „all black and white”, în care atenția este centrată pe, bineînțeles, mâna Danei Budeanu, unde tronează inelul de logodnă de la iubitul milionar.

Dana Budeanu nu se întâlnește, se căsătorește. Este un motto după care merge, a spus-o chiar ea!
Dana Budeanu nu se întâlnește, se căsătorește. Este un motto după care merge, a spus-o chiar ea!

O altă imagine care ne-a dus cu gândul la măritiș, adică la măritișul Danei Budeanu, este o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie albă imaculată, o rochie superbă, o rochie care este și aceasta creație proprie.

Rochia, ce-i drept, putea fi și altă culoare, însă cum zvonurile despre un posibil mariaj cu iubitul misterios sunt tot mai dese, e posibil ca Dana Budeanu să dea indicii despre viitorul eveniment din viața ei. Astfel, fashion editorul, căci multă vreme a fost și stilistul vestimentar favorit al vedetelor din România, postează ocazional câte o rochie albă pe rețelele de socializare.

În galeria foto de mai jos puteți admira mai multe rochii pe care Dana Budeanu le-a îmbrăcat, toate creație proprie. De fapt, rochia publicată de designer pe InstaStory este chiar din magazinul ei și face parte dintr-o colecție de rochii, toate albe, lansate de curând.

Citește și: Dana Budeanu, față în față cu Petre Daea! Ministrul Agriculturii, fără replică

Totuși, dacă vă gândiți să vă achiziționați o rochie de la celebra Dana Budeanu, trebuie să știți că prețurile nu-s de ici de colo, căci o ținută poate ajunge costa și peste 2.000 de lei, însă și calitatea produselor este pe măsură. Vă atașam un printscreen de pe site-ul vedetei, locul în care își vinde creațiile.

Mai jos regăsiți chiar rochia pe care Dana Budeanu a publicat-o pe Instagram, rochia cu care a făcut furori și care ne duce cu gândul la o nuntă ca-n povești.

Nu rata nici: Cine a înlocuit-o pe Dana Budeanu la „Vorbește lumea”? Personajul la care puțini se așteptau

image

Dana Budeanu, cerută de soție!

Celebrul fashion editor a primit inelul de logodnă în 2021, cel puțin asta ne-a făcut să credem, după ce a postat pe Instagram poza cu bijuteria cu diamante, însoțită de un mesaj clar: «Eu nu merg la întâlniri, eu mă mărit!».

Ce-i drept, creatoarea de modă nu a spus clar: da, mă căsătoresc, însă mesajul a venit la doar puțin timp după ce s-a scris că relația cu iubitul milionar e doar o relație și rămâne la stadiul ăsta.

Vezi și: Ce mesaj are Dana Budeanu pentru cei care susţin consumul de insecte. „Aşa încet, încet se schimbă lumea”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net