Ce note a obținut la Bacalaureat George Simion! A făcut totul public

Ultima actualizare:

Liderul AUR, George Simion, continuă să fie foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde oferă adesea replica celor care îl critică. Deranjat de speculațiile despre studiile pe care le-ar avea, George Simion a ținut să clarifice situația, așadar a distribuit fotografii cu diploma de Bacalaureat și a dezvăluit tuturor ce rezultate a avut la examen. 

George Simion s-a mândrit cu notele pe care le-a obținut la bacalaureat
George Simion s-a mândrit cu notele pe care le-a obținut la bacalaureat

George Simion a devenit, din nou, motiv de dezbatere după ce a participat la ceremonia de deschidere a anului școlui la Liceul „Gheorghe Lazăr" din Capitală fără a fi invitat de către conducerea instituției.

După discursul pe care liderul AUR l-a susținut în fața elevilor, în mediul online au început să circule critici. Iritat peste măsură că unii dintre internauți sunt mirați de faptul că ar avea diplomă de Bacalaureat, facultate, ba chiar și masterat, Simion a elucidat misterul. 

Citește și: George Simion și Ilinca, sărutări pătimașe pe muzica lui Nicu Covaci 

Liderul AUR  a distribuit imagini cu diploma de Bacalaureat și a arătat tuturor ce rezultate a obținut, rugându-i pe deontologi să calculeze media. Astfel, la proba de Limba și Literatura Română, Simion a obținut nota 9, la Istoria Românilor, nota 9.55, iar la Limba Engleză, nota 9.60. La Educație Fizică, politicianul a reușit să ia nota 10! Postarea proaspătului mire a fost apreciată de admiratorii politicianului. Peste 27 de mii de persoane au apăsat butonul „Apreciază", iar comentariile au fost de ordinul miilor. 

La finalul lunii august, George Simion s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, în cadrul unei ceremonii publice plină de fast, desfășurată în Măciuca. Nu au participat 10.000 de oameni, așa cum anunțase policianul, ci aproximativ 4.000.

Vezi și: Diana Șoșoacă nu crede în mariajul dintre George și Ilinca 

La petrecere, nuntașii au dansat pe ritmurile formației Phoenix și au avut ocazia de a se prinde în horă cu tânăra mireasă. În vârstă de 24 de ani, Ilinca este străină scenei politice și vieții în lumina reflectoarelor. 

Nunta lui Simion a fost criticată de fosta aliată a liderului AUR, Diana Șoșoacă, care a declarat public că Ilinca nu ar fi trebuit să se căsătorească cu un om implicat în lupta pentru putere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net