Diana Șoșoacă nu crede în mariajul dintre George Simion și Ilinca

Ultima actualizare:

Diana Șoșoacă nu are cuvinte bune despre mariajul lui George Simion cu Ilinca. Senatoarea este de părere că Ilinca a luat o decizie proastă atunci când a acceptat să se căsătorească cu Simion și să intre, în mod indirect, în sfera politică. 

george simion sosoaca png

Diana Șoșoacă și George Simion au avut o relație de prietenie o bună perioadă de timp, însă treptat au devenit precum doi străini. Fosta colegă de partid a lui George Simion are cuvinte dure la adresa politicianului și nu ezită să critice cea mai importantă zi din viața acestuia: nunta cu Ilinca, mai tânără cu 12 ani decât liderul AUR. 

Citește și: George Simion, declarații nepotrivite după nuntă 

Diana Șoșoacă nu crede în mariajul dintre Ilinca și George Simion 

Diana Șoșoacă consideră că Ilinca nu ar fi trebuit să renunțe la fostul iubit pentru a se căsători cu Simion. Avocata este de părere că Ilinca este o femeie sensibilă care nu ar avea de ce să se implice în lupta pentru puterea politică. 

„Eu am văzut-o cum e, e romantică. Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine. Ea este o fată romantică, este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire", a declarat Diana Șoșoacă. 

Vezi și: Cât a costat nunta lui George Simion și cât au scos mirii? 

Ilinca a făcut baie de mulțime la propria nuntă 

Soția lui George Simion este cu 12 ani mai mică decât liderul AUR și nu își dorește multă expunere mediatică, după cum însuși policianul a declarat. Cu toate acestea, la nunta de la Măciuca, Ilinca a făcut, vrând, nevrând baie de mulțime! 

Diana Șoșoacă nu a participat la nunta fostului coleg de partid. Alte nume cunoscute din peisajul showbiz-ului românesc au onorat, însă, invitația lui Simion. Dan Diaconescu și Adriana Bahmuțeanu au petrecut alături de liderul AUR și au respectat dress code-ul, așadar ia a fost nelipsită. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net