Câți bani a câștigat George Simion din nunta cu 10.000 de invitați. Suma este în declarația de avere

Ultima actualizare:

Liderul Aur George Simion s-a căsătorit anul trecut cu Ilinca Munteanu și aproape că a făcut din acest eveniment de familie unul național, în orice caz, sigur, unul de PR politic. Simion a făcut invitații către toți românii, iar evenimentul din viața sa a fost subiectul intervențiilor live pe facebook cu săptămâni de zile înainte. Simion spunea că este pregătit să primească 10.0000 de invitați. Numărul a fost sub această cifră, dar sume pe care a adunat-o liderul AUR este peste așteptări. Aceasta apare în declarația lui de avere.

image

Un eveniment controversat

George Simion s-a căsătorit pe 26 august în localitatea vâlceană Măciuca. Un eveniment pe care liderul AUR l-a promovat intens, atras multe comentarii pro și contra și care a avut ca rezultat o adunare de mii de oameni la eveniment, apoi apariția în conturile familiei Simion a unei sume colosale, obținută de pe urma nunții.

Evenimentul, organizat ca o mare manifestare populară, a atras atenția și din cauza asemănării cu un eveniment similar și anume nunta de acum un secol al șefulului legionarilor Corneliu Zelea Codreanu.

image

La nunta lui Simion au participat de la români sosiți și de la sute de kilometri depărtare până la personalități cunoscute din politică și nu numai.

Doritorii s-au înscris pe liste, li s-a asigurat transport cu autocarul pe anumite rute și au primit brățări de acces la eveniment.

George Simion a câștigat o adevărată avere

Întrebat înainte de eveniment despre darul de nuntă George Simion a declarat că acesta „ este opțional”, dar în ziua nunții în locul în care era organizată petrecerea au apărut mai multe cutii pentru donații.

Mai mulți români sosiți la petrecerea de la Măciuca au spus că au dat ca dar de nunta sume modice de 10-50 de lei.

Liderul AUR a spus ulterior că banii strânși ar urma să fie donați pentru achiziţionarea unui spital mobil.

Politicianul și-a publicat declarația de avere pe anul precedent, în care a notat și suma adunată în urma evenimentului, ca dar de nuntă.

Mai exact, George Simion declară că a adunat 400.000 de euro în urma nunții organizate în comuna vâlceană Măciuca.

image

Printre cei care au trimis cadouri la nunta lui Simion s-a numărat și Gigi Becali. Patronul FCSB a donat două tone de brânză de oaie, care au costat 20.000 de euro. De asemenea, tot latifundiarul din Pipera i-a recomandat lui Simion de unde să-și cumpere berbecuții care au fost pregătiţi la proţap pentru invitaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net