George Simion, declarații despre cea mai mediatizată nuntă: «Tot ce fac e un act politic»

Nunta lui George Simion a creat adevărate controverse. Politicianul a recunoscut, în cadrul unei intervenții televizare, că nunta cu aleasa inimii sale a reprezentat o chestiune politică. 

Nunta lui George Simion a iscat numeroase controverse
Nunta lui George Simion a iscat numeroase controverse

De la nunta lui George Simion nu a lipsit nimic! Impropriu spus, căci o parte dintre artiștii care și-au anunțat inițial participarea, nu au mai ajuns pentru a cânta în Măciuca. Este și cazul lui Theo Rose. În aceste condiții, trupa Phoenix a întreținut atmosfera și i-a adus pe însurăței pe ringul de dans. 

Citește și: George Simion, informații despre amenințarea cu bombă de la nunta sa 

Deși inițial George Simion anunțase că la nunta sa vor participa 10.000 de oameni, cifrele de la fața locului indică altceva. Alături de politician și de mireasă s-au aflat puțin peste 4.000 de persoane, iar căldura insuportabilă din cort le-a făcut să leșine pe unii dintre invitați. Una dintre nașele cuplului a leșinat în timpul ceremoniei religioase. Din fericire, și-a revenit în timp-record, iar totul s-a încheiat cu bine. 

De ce a ales George Simion data de 27 august pentru a se căsători 

Data nunţii lui George Simion nu a fost aleasă întâmplător. Liderul AUR a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Antena 3 că şi-a dorit ca nunta să aibă loc pe 27 august, când Republica Moldova sărbătoreşte Ziua Independenţei, ca un mesaj pentru unirea Basarabiei cu România. De altfel, George Simion a recunoscut faptul că nunta sa a avut un iz politic: «Nunta mea e un act politic, tot ce fac e act politic», a declarat George Simion.

Vezi și: Adriana Bahmuțeanu a petrecut în ie la nunta lui George Simion 

Nunta lui George Simion a fost una care a bătut recorduri și audiențe. Postul care a difuzat live ceremonia a înregistrat audiențe record, milioane de persoane, multe dintre ele aflate peste 70 de ani privind cu interes nunta liderului AUR. Rămâne de văzut dacă mediatizarea evenimentului și atitudinea pe care a avut-o Simion în această perioadă îl va face să crească în ochii electoratului. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net