Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău a acuzat-o că nu l-a lăsat să-și vadă băieții. „Tatăl copiilor mei a ...”

17 mai 2024 19:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vineri, 17 mai, Gabi Bădălău a publicat pe rețelele de socializare mesaje în care o acuză pe mama copiilor săi că nu îl lasă își vadă băieții. Potrivit afaceristului, acesta ar fi trebuit să fie weekend-ul său alături de micuți, conform hotărârii judecătorești. Claudia Pătrășcanu a reacționat la acuzațiile fostului soț!

În urmă cu câteva ore, Gabi Bădălău o acuza pe fosta sa soție public că nu l-a lăsat să-și vadă copiii și să-i ia în București, cu toate că, potrivit lui, era weekend-ul său alături de băieți, având dreptul legal conform hotărârii judecătorești.

„Chiar dacă acesta este weekend-ul în care eu am dreptul legal conform unei hotărâri judecătorești definitive și irevocabile să petrec cu cei mici. Ea nu vrea, invocând fel și fel de pretexte. Probabil o să fiu nevoit să-i fac o altă plângere penală. Efectiv se crede mai presus de lege și sfidează orice. (...) Sunt la ea la poartă de 2 ore, disperat. Nu-i lasă pe cei mici să vorbească cu mine. Nu este acasă. Doar își bate joc. (...)

Fac 3 ore pe drum până la Constanța, iar această «mamă minunată» nu îmi permite să îmi îmbrățișez băieții”, a scris, în urmă cu câteva ore, Gabi Bădălău, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Claudia Pătrășcanu a reacționat la acuzațiile lui Gabi Bădălău

Însă, se pare că Claudia Pătrășcanu este de altă părere și a ținut să îl contrazică pe afacerist. Cei doi ar fi discutat și au ajuns la înțelegerea de a face un schimb de weekend-uri, urmând să revină la programul pe care îl aveau anterior. Prin urmare, deși weekend-ul 17-19 Mai era momentul în care Gabi Bădălău putea să petreacă timp cu băieții lui, a ales să facă schimb pentru cel anterior, respectiv 10-12 Mai.

Tatăl copiilor mei a uitat că a cerut schimb de weekenduri?!”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru spynews.ro. Drept urmare, băieții celor doi vor petrece aceste zile împreună cu mama lor la Constanța.

Mai multe