Drăgușanca și Bădălău au plecat cu tot cu copii în vacanță, la Dubai! Sunt ca o adevarată familie! Pătrășcanu a făcut ciocul mic!

Ultima actualizare:

E fericire mare și armonie în cuplul Bianca Drăgușanu-Gabi Bădălău. Îndrăgostiții și-au luat cei trei copii, fetița Biancăi și pe cei doi băieți ai afaceristului de la Bolintin Vale, și au plecat în prima lor vacanță de familie, în însoritul Dubai. 

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a devenit cât se poate de serioasă după ultima despărțire. Cei doi au fost în urmă cu două săptămâni într-o vacanță de cuplu la Dubai, s-au întors în țară, și-au luat amândoi copiii și au făcut cale întoarsă la Dubai.

Bianca și Bădălău, prima vacanță ca o adevărată familie

Gabi Bădălău a scăpat recent de controlul judiciar și a primit undă verde la vacanțe. Afaceristul și-a luat întâi iubita și a dus-o într-o escapadă de cinci stele în Emirate, în urmă cu două săptămâni. S-au întors acasă amândoi bronzați și fericiți și au decis, după doar câteva zile, să plece împreună cu toți copiii în Emirate.

Bianca a luat-o pe Sofia cu ea, iar Gabi Bădălău și-a luat și el cei doi băieți, pe care-i are cu Claudia Pătrășcanu, cu el.

Este pentru prima dată când Gabi și Bianca își iau toți copiii cu ei în vacanță și se comportă ca o adevărată familie, semn că nunta cam bate la ușă. Până acum, atât Bianca, dar și afaceristul Bolintin Vale, preferau să-și facă separat vacanțele cu copiii lor.

Micuța Sofia și cei doi băieți ai lui Bădălău, Gabriel și Nicholas, se înțeleg de minune, se joacă împreună și sunt foarte fericiți în noua lor familie. Atât Bianca, dar și afaceristul din Bolintin Vale au postat, pe paginile lor de socializare, imagini din vacanța de vis de la Dubai: ea cu fetița, el cu băieții! 

cub claudia patrascanu png

Ce zice Claudia Pătrașcanu despre escapada de familie a celor doi?  „E drept răspunzător pentru copii”

Deși toată lumea se aștepta ca fosta soție a lui Gabi Bădălău să nu fie de acord să-și lase copiii în vacanță la Dubai cu actuala iubită a afaceristului Bianca Drăgușanu, cu care a ajuns și la tribunal, iată că de data asta Claudia Pătrășcanu și-a schimbat atitudinea la 180 de grade. 

Aceasta nu a avut de comentat și și-a lăsat copiii, în premieră, în grija Biancăi Drăgușanu, aceștia aflându-se în perioada în care instanța a stabilit că trebuie să și-o petreacă alături de tatăl lor. 

 „Copiii sunt cu tatăl lor plecați și e drept răspunzător pentru ei”, s-a mărginit să declare Claudia Pătrășcanu, pentru spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în urmă cu trei ani și au împreună doi copii, Gabriel și Nicholas.

Procesul de custodie a copiilor între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a durat nu mai puțin de 5 ani. În final, cei doi s-au separat legal și au stabilit să aibă custodie comună pentru cei doi băieți ai lor, care au domiciliul la Constanța, la mama lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
image
actualitate.net
image
actualitate.net