Bădălău a dat mega petrecere cu artificii și dedicații pe manele pentru Drăgușanca! „Bianca să trăiască și Gabi s-o iubească!” S-au îmbrăcat ca la nuntă!

A fost petrecere mare, pe lux și opulență, miercuri 6 martie, la localul lui Gabi Bădălău, din Bolintin Vale. Omul de afaceri i-a organizat iubitei sale, Bianca Drăgușanu, de ziua ei, un mega chef, cu manele, lăutari, două torturi și purceluși de lapte la proțap. Un ospăț pe cinste, mai ceva ca la nuntă! 

Numai bine ce s-a împăcat cu iubitul Gabi Bădălău că Bianca Drăgușanu a fost tratată ca o regină, de ziua ei! Diva a împlinit, miercuri 6 martie, 42 de ani, iar iubitul său s-a întrecut pe sine și i-a organizat o mega petrecere, cadou de ziua ei, că doar nu se mulțumea Bianca doar cu un Bentley. 

Cheful, pe lux și opulență, a avut loc la localul lui Gabi Bădălău, din Bolintin Vale, acolo unde omul de afaceri i-a făcut recent și ziua fiului cel mic. 

Chef pe bogăție la Bolintin, cu purceluși la proțap, două torturi și dedicații pe manele 

Petrecerea a fost una fastuoasă. Bia a stabilit dress-code-ul, mai ceva ca la nuntă: „Black and White” ( „Alb și negru”). Toți invitații s-au conformat. Până și restaurantul a fost decorat de la baloane, la veselă, tot în alb și negru. 

S-au servit delicatese, iar meniul a fost unul ca la nuntă. Nu au lipsit fructele de mare, purcelușii de lapte la proțap și două torturi spectaculoase, unul alb și altul negru. Până și ospătarii aveau tricouri cu numele Biancăi Drăgușanu, inscripționat pe spate. 

De la chef nu a lipsit fiica Biancăi, Sofia, care a stat lângă mama ei la 12 noaptea, atunci când în scenă au apărut artificiile și cele două torturi, toată lumea cântându-i „La mulți ani!” Biancăi. 

Vica Blochina și Maria Constantin „s-au rupt” pe manele 

Cheful s-a încins la maxim atunci când pe scenă și-a făcut apariția manelistul Luis Gabriel. Vica Blochina și Maria Constantin au rupt ringul de dans în două și s-au unduit pe manele. Maria a făcut și ea câteva triluri, deducație pentru prietena ei, Bianca. 

Gabi Bădălău a sărit cu banii și i-a dat și el dedicații iubitei sale. „Bianca să trăiască, Gabi s-o iubească”, a cântat Luis Gabriel, cât l-au ținut plămânii. 

Bianca Drăgușanu: „Avem o mică petrecere și ne simțim foarte bine” 

„Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost prezența prietenilor mei care au bătut ceva drum până aici. Suntem în mijlocul săptămânii și toată lumea a făcut un efort să vină, cam o oră, o oră și jumătate în trafic. 

Avem o mică petrecere și ne simțim foarte bine. E chiar foarte frumos, sunt foarte mulțumită, le mulțumesc prietenilor mei, dar și fanilor că mi-au trimis multe mesaje. Știți ce e special aici?! Locația și oamenii care au venit alături de mine”, a spus Bianca, într-un interviu acordat la cald, pentru emisiunea fostului ei șef, Dan Capatos.

Drăgușanca a schimbat trei rochii, mai ceva ca la nuntă 

Bianca Drăgușanu a strălucit la party, mai ceva ca la nuntă! Diva a schimbat nu mai puțin de trei rochii la petrecerea de ziua ei. Toate ținutele au fost confecționate în atelierul ei de haine. Prima rochie a fost una lungă, alb-negru, cu crăpătură adâncă pe picior și mulată pe corp.

Cea de-a doua rochie a fost tot albă, dar vaporoasă și foarte decoltată. A treia ținută, pe care a purtat-o la momentul tortului, a fost una spectaculoasă, neagră cu paiete, cu vedere la bustul impresionat al divei. 

Gabi Bădălău nu s-a lăsat nici el mai prejos, a respectat dresscode-ul alb-negru, și s-a îmbrăcat ca un dandy, într-un costum negru, cu o cămașă neagră, la care a accesorizat o cravată cu buline albe.

Bia și-a primit cadoul înainte! A primit un Bentley de împăcare! 

Bianca Drăgușanu a început anul pusă pe schimbări, așa că și-a făcut mai multe  operații estetice. În presă, s-a zvonit atunci că diva s-ar fi supărat foc pe iubitul ei, Gabi Bădălău, pentru că nu i-ar fi fost alături în acea perioadă dificilă, ba chiar afaceristului i s-ar fi aprins călcâiele și  după o antrenoare de fitness. 

La acel moment, chiar afaceristul din Bolintin Vale a ieșit la tv și a declarat public, în emisiunea lui Dan Capatos, că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu.

Această nouă despărțire a durat, însă, cât o ploaie de vară, pentru că, a doua zi, Bia și Gabi au fost surprinși la o sesiune de cumpărături, în magazinele unui hotel de lux din Capitală. 

Mai mult, se pare că pe afaceristul din Bolintin Vale împăcarea cu iubita lui l-ar fi costat un bolid, ultimul răcnet. Astfel, de Valentine’s Day, Bianca a apărut prin oraș la volanul unui SUV de lux Bentley-ul Bentayga, în valoare de peste 250.000 de euro.

Se pare că iubitul ei a contribuit cu 150.000 de euro la noua achiziție, bolidul constituind cadoul de împăcare, oferit de afacerist chiar de Ziua Îndrăgostiților. 

Zilele trecute, diva a anunțat, pe Instagram, că-și vinde vechea mașină, un Mercedes Benz din 2021.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net