Bianca Drăgușanu și-a dat masca jos! Cum poate să arate iubita lui Bădălău după ultimele operații estetice! „Mă opresc…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu arată trăsnet după ultimele intervenții estetice. Iubita lui Gabi Bădălău a fost surprinsă, de fotoreporterii Click!, la o sesiune de cumpărături, în mall. Bia a renunțat la mască!

Bianca Drăgușanu întoarce capete pe stradă și la 41 de ani. Iubita lui Gabi Bădălău a suferit, la începutul anului, o nouă serie de intervenții estetice de anvergură la nivelul feței, care o fac să arate mai tânără cu 10 ani. 

O dovedesc din plin și ultimele fotografii cu diva, surprinse de fotoreporterii Click! 

Bianca nu mai poartă mască! Arată trăsnet după ultimele operații estetice!

Bianca Drăgușanu a intrat în “reparații”capitale încă de la începutul anului, atunci când diva a suferit un nou lifting facial de amploare, dar și noi injectări cu acid hialuronic în buze.

Timp de două săptămâni, ea a umblat prin oraș camuflată, cu o cagulă neagră, care i-a acoperit chipul tumefiat și plin de vânătăi rezultat în urma operației estetice

Recent, însă, Bia a renunțat la masca, de inspirație Kim Kardashian, și acum zburdă satisfăcută prin oraș cu noul chip de păpușă, întinerit cu 10 ani. 

Bianca Drăgușanu: „Am scos masca după 14 zile”

banner bianca dragusanu png

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Bianca, zilele trecute, la o sesiune de cumpărături prin mall, fără mască pe față. Diva a ieșit din mall cu brațele înțesate de cumpărături. 

Îmbrăcată într-o salopetă mulată pe formele de model, iubita lui Gabi Bădălău a atras toate privirile bărbaților, mai ales în momentul în care s-a aplecat în mod provocator ca să așeze în portbagaj sacoșele pline ochi.

Contactată de Click!, Bianca a precizat că este pe deplin satisfăcută de ultimele intervenții estetice suferite și că, deocamdată, nu mai are de gând să mai apeleze la medicul estetician. 

„Momentan nu am de gând să mai fac ceva. Mă opresc deocamdată cu operațiile estetice. Când îmi vine vreo idee o să știți. Am scos masca după 14 zile, nu mai am cicatrici”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Click!

Iubitul Gabi Bădălău a împăcat-o cu o mașină?!

Cub Bianca dragusanu Gabi Bădălau jpeg

Imediat după ce Bianca și-a făcut operațiile estetice, în presă s-a zvonit că diva s-a supărat pe iubitul ei, Gabi Bădălău, pentru că nu i-ar fi fost alături în acea perioadă dificilă, ba chiar afaceristului i s-ar fi aprins călcâiele după o antrenoare de fitness. 

La acel moment, chiar afaceristul din Bolintin Vale a ieșit la tv și a declarat public, în emisiunea lui Dan Capatos, că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu.

Culmea însă, și această nouă despărțire a durat doar cât o ploaie de vară, pentru că, a doua zi, Bia și Gabi au fost surprinși la o sesiune de cumpărături, în magazinele unui hotel de lux din Capitală. 

Mai mult, se pare că pe afaceristul din Bolintin Vale împăcarea cu iubita lui l-ar fi costat un bolid ultimul răcnet. Astfel, de Valentine’ s Day, Bianca a apărut prin oraș la volanul unui SUV de lux Bentley-ul Bentayga, în valoare de peste 250.000 de euro.

Se pare că iubitul ei a contribuit cu 150.000 de euro la noua achiziție, bolidul constituind cadoul de împăcare, oferit de afacerist chiar de Ziua Îndrăgostiților. 

Zilele trecute, diva a anunțat, tot pe Instagram, că-și vinde vechea mașină, un Mercedes Benz din 2021. Mai mult, Bia a dat anunț că scoate la vânzare și apartamentul de lux pe care-l deține în Dubai, la prețul de 398.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez