Se pregătea de nuntă, dar și-a găsit un alt iubit. Nouria Nouri, fosta soție a lui Iordăchioaie, îndrăgostită lulea de un motociclist! S-au cunoscut pe Tinder

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Încurcate sunt căile dragostei! Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, simte din nou fiorii iubirii, mai tare ca niciodată. Deși înainte de pandemie se pregătea de nuntă cu fostul ei partener, acum Nouria a anunțat că și-a găsit un alt iubit, motociclist. Click! are toate detaliile despre noua relație a fostei soții a lui Daniel Iordăchioaie, în exclusivitate!

La şase ani de la divorţul de Daniel Iordăchioaie, care a avut loc în 2013, Nouria Nouri anunța fericită că iubește din nou. Alesul ei de atunci, Ionuț, de profesie broker, îi furase inima și cei doi îndrăgostiți erau gata să facă pasul cel mare. 
Surpriză, însă! A venit pandemia și aceștia au amânat nunta pentru vremuri mai bune. Asta până când… s-au despărțit! 

Nouria Nouri, în relație cu un motociclist, cunoscut pe Tinder

Nouria Nouri (48 de ani) ne-a dezvăluit, in premieră, că are de doi ani o relație cu motociclistul Radu, pe care l-a cunoscut pe un site-ul de întâlniri, Tinder. 

Nouria este îndrăgostită lulea și ne-a pus la dispoziție poze cu iubitul ei.

„El e bărbatul pe care l-am așteptat o viață”

„A venit pandemia la fix și m-a salvat de fostul! Acum am o relație de 2 ani cu un bărbatul pe care l-am așteptat o viață.

E profesor de economie și motociclist. Îl cheamă Radu și ne-am cunoscut pe Tinder.

Din ziua în care ne-am întâlnit prima oară, am rămas împreună. Se împlinesc 2 ani în mai”, a dezvăluit Nouria Nouri, în exclusivitate pentru Click! 

Nouria Nouri și Daniel Iordăchioaie au fist căsătoriți 14 ani! Copiii au rămas la el

Nouria Nouri a fost căsătorită, timp de 14 ani , cu solistul Daniel Iordăchioaie (55 de ani), de care a divorțat în 2013. Aceștia au împreună doi copii Salma (de 14 ani) și Darius( de 23 de ani). 

În podcastul Cristinei Șișcanu, Iordăchioaie a dezvăluit că a rămas să crească singur cei doi copii după divorț. Nouria i-a dat replica pentru Click!

„El a dorit să divorțăm, iar copiii am hotărât să rămână cu el, în casa în care au crescut. Am vrut să-l responsabilizez ca tată. 

Știm cu toții cât se implică majoritatea taților după un divorț. Am vrut să evit această situație, știind că de mine nu va trage nimeni să fiu prezentă în viața copiilor. 

Să rămână copiii la tată nu înseamnă că mama dispare. Ba, chiar e posibil să fie mai mult prezentă în viața copiilor decât tatăl <<erou>>”, a spus Nouria Nouri, pentru Click!

Cine e Nouria Nouri?

Nouria Nouri conduce o școală de teatru pentru copiii de 10 ani. A făcut cursuri de actorie cu peste 500 de copii și, în fiecare an, organizează tabere de creație pentru copii. 

Anul acesta a avut loc cea de-a șaptea tabără, la care a participat, ca în fiecare an, și fiica ei, Salma. 

Nouria este absolventă a Liceului Pedagogic și absolventă cu 10 a UNATC. 

“În martie încep lucrul cu o nouă serie de cursanți la Ploiești și online cu copii din toată lumea” , ne-a mai spus Nouria. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net