Daniel Iordăchioaie are planuri mari de viitor! Ce surprize pregătește: „Sunt o grămadă de intenții și discuții”

#Exclusiv Click!

Daniel Iordăhioaie (54 de ani), unul dintre cei mai iubiți artiști din Epoca de Aur, a preferat ca în ultimii ani să renunțe la viața agitată din lumina reflectoarelor, pentru a avea parte de un trai mai liniștit. Contactat de Click!, îndrăgitul cântăreț ne-a făcut declarații cu privire la viața sa personală, cât și cea profesională.

În ultima perioadă, Daniel Iordăchioaie a stat într-un con de umbră, așa că reporterul Click! a stat recent de vorbă cu el, a aflat ce mai face, dar și cum se înțelege cu cei doi copii pe care îi are din mariajul cu actrița Nouria Nouri (47 de ani): Darius (22 de ani) și Salma (13 ani).

Daniel Iordăchioaie ne-a declarat că se află în discuții pentru noi proiecte, însă la acest moment, nimic nu s-a concretizat. Cât despre copiii săi, artistul a declarat că sunt foarte bine.

„Am petrecut anul acesta Paștele frumos! Pe plan profesional, în momentul de față, sunt o grămadă de intenții și discuții. Vedem, momentan nimic nu este concretizat. Copiii sunt și ei bine, sănătoși, cresc. Eu, de asemenea, sunt bine, sănătos”, a declarat Daniel Iordăchioaie pentru Click!

Fosta soție a celebrului cântăreț, de care a divorțat în urmă cu nouă ani, ne-a povestit, în detaliu, ce relație au în prezent copiii lor cu acesta.

„Daniel nu știu ce face. Probabil este la mama lui, în Moldova. Pe cea mică, pe Salma, a luat-o de Paște la el, iar Darius a rămas cu mine. Am fost împărțiți Paștele acesta. Acum, fata s-a întors la mine, din nou. Salma, din păcate, nu este pasionată de actorie, ca mine, chiar dacă mi-aș fi dorit. Este pasionată de desen, din câte am observat. Nu a avut să mai facă nici balet. A fost doi ani și cam atât. Nu poți să obligi un copil să facă niște lucuri în viață dacă nu îi plac sau nu își mai dorește, chiar dacă era foarte bună și la balet”, a declarat Nouria Nouri pentru Click!

Fosta soție și-a refăcut viața

De mai bine de un an, Nouria Nouri, fosta soție a artistului,  trăiește o frumoasă poveste de iubire. Cu toate că s-au mutat împreună de la începutul relație, momentan, cei doi nu au gânduri de a-și uni destinele. Motivul a fost explicat chiar de către Nouria Nouri.

„De măritat, nu am timp de măritiș. În iulie plec în tabăra de creație de la Breaza cu copiii de la actorie, care îi am sub aripa mea, iar iubitul meu, acum, se pregătește pentru titularizare, vrea să devină profesor de economie și educație antreprenorială. Este mult de muncă, nu este timp de altceva acum!

Sunt mulțumită și fericită că iubitul meu se poartă impecabil cu copiii mei, el este foarte înțelept, foarte calm, lucru ce mă bucură foarte mult. Niciodată el nu a avut vreun conflict, vreo discuție contradictorie cu cei mici. Pentru mine este o problemă foarte sensibilă acest lucru. Este important ca îngerașii mei (copiii – n.r) să poată accepta un nou partener în viața mea și să se înțeleagă bine”, a conchis pentru Click! Nouria Nouri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
irinel columbeanu jpg
Justin, Hailey Bieber divorț jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
banner mihai albu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net